FK PŘÍBRAM
01.09.2021
Česká liga žáků U 15, 3. kolo
4:3
Příbram vs. Liberec
Branky: 40. (p), 48. Čadek, 33. Neměc, 69. Kudelňák
Žluté karty: Abrhám, Zelenka
Diváci: 53
Příbram:

Melzoch - Kindlmann, Zápotočný, Hevessy, Havelka, Abrhám, Vaněček (63. Zelenka), Kalivoda (53. Nikl), Kareš (53. Kudelňák), Němec (36. Sůra), Čadek (70. Hájek)

U15 - Krásný zápas skončil vítězstvím našich chlapců

Daniel Tarczal

Klukům U15 se podařilo dotáhnout dvoubrankovou ztrátu a nakonec získat tři body.

Hosté vstoupili do utkání velmi aktivně a jen těžko jsme se dostávali konstruktivní rozehrávkou přes jejich nepříjemný a důrazný presing. Vyústěním bylo dvoubrankové vedení libereckých po dvaceti minutách hry. Poté se hra začala srovnávat díky zkvalitnění naší kombinace a ještě do poločasu se podařilo skóre srovnat na 2-2. Druhý poločas se nesl ve znamení atraktivní hry „nahoru dolů“ a řadou šancí na obou stranách. Velmi hezké utkání se našim klukům podařilo dotáhnout do vítězného konce a nutno podotknout, že proti kvalitnímu a velice dobře hrajícímu soupeři.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School