FK PŘÍBRAM
18.07.2021
Příprava A-tým, přát.
1:3
Beltinci vs. Příbram
Online
Branky: 57. - 36. Vávra, 59. Voltr, 64. Voltr
Příbram:

Šiman - Sus (74. Halinský), Mezera, Kodr (85. Kvída), Cmiljanovič (80. Vilotič) - Pilík (68. Procházka), Soldát (74. Petrák), Obdržal (50. Kozič), Zorvan (68. Langhamer), Vávra (74. Januška) - Voltr (73. Dočekal)

Generálku v Beltinci vystřílel Voltr

Zdeněk Brož

Poslední přípravný zápas před startem F:NL odehrál náš tým na slovinském území v Beltinci. Domácí druholigový tým jsme přehráli 3:1 po dvou gólech Voltra a jedné brance Vávry.

Příbramský tým čekala generálka na půdě slovinského celku Beltinci. Domácí celek se v prvním poločasu snažil držet krok, když na hraně tvrdosti bránil své pokutové území. Na neprostupnou obranu vyzrála až chytrá kombinace Tomáše Pilíka se Stanislavem Vávrou a pěkná branka - 0:1. Po změně stran vyrovnali domácí po rohovém kopu. Neuznaná branka z efektních nůžek Radka Voltra náš tým nakonec nemrzela, Radek Voltr se prosadil dvakrát za sebou a ukázal svůj čich na branky. Skóre 1:3 z pohledu domácích jsme mohli ještě navýšit, ale po dalších akcích jsme už víc branek nepřidali. Vyhecovaný duel přinesl ukázku toho, jak fyzicky i psychicky náročné mohou být duely ve druhé lize.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School