FK PŘÍBRAM
18.07.2021
Příprava A-tým, přát.
1:3
Beltinci vs. Příbram
Online
Branky: 57. - 36. Vávra, 59. Voltr, 64. Voltr
Příbram:

Šiman - Sus (74. Halinský), Mezera, Kodr (85. Kvída), Cmiljanovič (80. Vilotič) - Pilík (68. Procházka), Soldát (74. Petrák), Obdržal (50. Kozič), Zorvan (68. Langhamer), Vávra (74. Januška) - Voltr (73. Dočekal)

Generálku v Beltinci vystřílel Voltr

Zdeněk Brož

Poslední přípravný zápas před startem F:NL odehrál náš tým na slovinském území v Beltinci. Domácí druholigový tým jsme přehráli 3:1 po dvou gólech Voltra a jedné brance Vávry.

Příbramský tým čekala generálka na půdě slovinského celku Beltinci. Domácí celek se v prvním poločasu snažil držet krok, když na hraně tvrdosti bránil své pokutové území. Na neprostupnou obranu vyzrála až chytrá kombinace Tomáše Pilíka se Stanislavem Vávrou a pěkná branka - 0:1. Po změně stran vyrovnali domácí po rohovém kopu. Neuznaná branka z efektních nůžek Radka Voltra náš tým nakonec nemrzela, Radek Voltr se prosadil dvakrát za sebou a ukázal svůj čich na branky. Skóre 1:3 z pohledu domácích jsme mohli ještě navýšit, ale po dalších akcích jsme už víc branek nepřidali. Vyhecovaný duel přinesl ukázku toho, jak fyzicky i psychicky náročné mohou být duely ve druhé lize.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School