FK PŘÍBRAM
05.02.2022
Příprava A-tým, přát.
1:1
V. Žižkov vs. Příbram
Online
Branky: 52. Bouguetouta - 83. Muydinov
Příbram:

Melichar (60. Harásek) - Lehovec (46. Vokřínek), Kvída, Halinský, Vilotič (60. Schindler) - Procházka (46. Muydinov), Vávra (46. Antwi), Pilík (46. Petrák), Čermák, Nogha (46. Hájek) - Wágner (46. Novotný)

Remíza s Viktorkou Žižkov

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

V dalším přípravném utkání jsme remizovali s Viktorií Žižkov 1:1. Na vedoucí branku domácích dokázal odpovědět Adubakir Muydinov.

Příjemně slunečná únorová sobota byla hracim dnem utkání mezi Viktorkou Žižkov a naším týmem. Agresivní pojetí domácího týmu bylo hůře překonatelné v prvním poločase, kdy jsme branku soupeře nedokázali výrazně ohrozit. Výjimkou byla povedená hlavička Radka Lehovce, kterou musela obrana domácích odvrátit od tyčky. Zachytal si naopak Martin Melichar v naší brance, při jedné střele mu pomohlo i břevno.

Po změně stran došlo tradičně k prostřídání v obou týmech. Hned na začátku měl velkou možnost Pavel Hájek, když mohl z třiceti metrů trefit prázdnou branku, míč skončil těsně vedle. V několika dobrých šancích se pak objevil Ondřej Novotný, pokaždé jej se štěstím vychytal gólman soupeře. Z našeho tlaku nakonec gól přišel, když se trefil Abu Muydinov. V poslední minutě ještě zvonila kostrukce branky po ráně Emmanuela Antwiho, ze zápasu hraného v areálu Tempa Praha tak vezeme remízu 1:1.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School