FK PŘÍBRAM
19.02.2022
I.Celostátní liga U 17, 28. kolo
1:5
Příbram vs. Slovácko
Branky: 3. Plot - 27., 35. Zelina, 69., 86. Lacko, 81. Pelikán
Žluté karty: Jandásek
Diváci: 40
Příbram:

Vácha - Rehák, Čížek, Nováček (75. Roušar), Musil - Ťoupal (75 Štrbo), Jaňour, Plot - Jon, Lojín, Šalanský

Po výborném úvodu utkání, kdy jsme se dostali do vedení a hráli aktivně, jsme bohužel přenechali aktivitu soupeři, který toho do poločasu využil a otočil skóre na 1:2.

Druhý poločas jsme začali výborně a hráli jsme nejlepší fotbal, co jsem kluky kdy viděl. Výborným pressingem jsme přinutili soupeře jen odkopávat. Do 65. minuty jsme si vypracovali 3 gólové šance, ale bohužel jsme je nedokázali využít, naopak nás potrestalo Slovácko, když z rychlého protiútoku navýšilo skóre na 1:3. Bohužel od té doby, už to klukům nelepilo a po závěru utkání, když jsme zkusili hrát na větší riziko, soupeř přidal ještě další 2 branky.

Hodnocení trenéra: Kluky bych chtěl pochválit za výkon, který vypadal velice slušně a měl i parametry jak v celostátní lize hrát.

Příští zápas
středa 8.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 27. kolo
10:30h
1.SK Prostějov
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
04. 05. 2024
Daniel Fišl: Na zápas jsme byli ohromně namotivovaní, ale bohužel to nevyšlo
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School