FK PŘÍBRAM
27.01.2022
Příprava A-tým, přát.
9:0
Norimberk vs. Příbram
Online
Branky: 21. Borkowski, 32. Schleimer, 39. Duman, 44. Duman, 47. Shuranov, 70. Shuranov, 74. Dovedan, 82. Sörensen, 87. Schaffler
Norimberk:

Klaus - Knothe, Schindler (46. Geis), Handwerker (46. Sörensen), Duman (71. Schleimer), Krauß (46. Latteier), Castrop, Borkowski, Schleimer (46. Rausch), Köpke (46. Schäffler), Shuranov (71. Dovedan)

Příbram:

Bleha (46. Harásek) – Sus (45. Lehovec) , Halinský, Kvída, Vilotič (62. Schindler), Procházka (62. Vávra), Nogha (46. Hájek), Čermák, Pilík (62. Novotný), Vávra (46. Antwi), Voltr (62. Vlček)

Vysoká výhra domácích

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Přípravné utkání na půdě Norimberku skončilo jasnou a vysokou výhrou domácího týmu.

Ve středu došlo k rychlému jednání a ve čtvrtek se již hrálo na půdě 1. FC Norimberku. I takové mohou být cesty k zajištění přípravných zápasů v době zimní přestávky. Trenéři počítali, že zápas bude pro náš tým nesmírně těžký a to se začalo plnit velmi záhy. Rychlému pohybu a vysoko nastavenému presinku odolávala naše obrana pár minut, než přišly první chyby a okénka pro domácí tým. Přesto tu první větší šanci měl náš tým, jmenovitě Vávra, který přestřelil branku v dobré pozici. Během prvního poločasu domácí druhobundesligový tým nastřílel čtyři branky, několik dalších zakončení výborně zastavil brankář Ondřej Bleha.

Po změně stran přišli do hry hlavní hvězdy domácích a hned zkraje proměnili penaltu už proti chytajícímu sedmnáctiletému Martinu Haráskovi. I on zastavil několik domácích pokusů. Náš tým ve druhé půli chvíli držel tempo s domácími zvýšenou agresivitou, několikrát jsme se dostali i k zakončení na hranici pokutového uzemí, ale k čestnému úspěchu jsme se neprostříleli. V závěru domácí ještě několikárt vykombinovali naši obranu a duel se zastavil na výsledku 9:0 pro domácí 1.FCN.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School