FK PŘÍBRAM
19.03.2022
I.Celostátní liga U19, 17. kolo
0:2
Příbram vs. Slavia
Branky: 6. Trédl, 24. Zapletal
Žluté karty: Razetto - Jelínek
Rozhodčí: Hurych - Hes, Fišer
Diváci: 100
Příbram:

Harásek – Bína, Lisý, Šustr, Bálek – Gornický (70. Dařena), Hýsek (81. Plot), Razetto (86. Kindlmann), Beneš (70. Přívozník), Nedvěd - Plesl

U19 - Prohra se Slavií

David Langer

V šestém jarním kole jsme prohráli na domácí umělé trávě se Slavií Praha 0:2.

Zápas se rozhodl v první části utkání, kdy na nás byla znát nervozita z minulého „debaklu“ a díky nemocem jsme museli udělat několik změn v sestavě. V této části utkání jsme se nevyvarovali zbytečných ztrát a v následných soubojích jsme byli vždy o chvilku později. Po první obdržené brance jsme však i v této fázi hry měly šanci na vyrovnání, ale samostatný nájezd zůstal nevyužit. Za dvě minuty po této velké šanci jsme ze zbytečné standardky obdrželi gól na 0:2. V závěru poločasu jsme měli další velkou příležitost na korekci scóre, ale přečíslení tři na jednoho jsme trestuhodně zahodili. 

V druhém poločase jsme Slávii přitlačili zásluhou vyhraných osobních soubojů a měli minimálně tři dobré šance ke snížení průběžného stavu, které bohužel zůstaly nevyužity. 

I přes porážku je potřeba dnes kluky pochválit za předvedený výkon. Zejména druhý poločas ukázal, že nepochopitelný zkrat z minulého týdne byl výjimkou, a že jsme schopni podat kvalitní výkon i proti předním týmům soutěže.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School