FK PŘÍBRAM
18.04.2022
I.Celostátní liga U19, 21. kolo
5:2
Zlín vs. Příbram
Branky: 48., 53. Červinka, 22. Kulíšek, 57. Ovesný, 77. Holub - 86. Plesl, 89. Razetto
Žluté karty: Slončík - Bálek
Rozhodčí: Dohnálek - Volek, Šimoník
Diváci: 100
Příbram:

Harásek – Bína, Lisý, Šustr, Bálek (77. Rehák) – Kudelňák (46. Přívozník), Hýsek (65. Krameš), Razetto, Gornický (46. Zábranský)– Dařena (65. Plesl), Tříska

U19 - Nezvládnutý zápas ve Zlíně

David Langer

V 9. kole jsme zaslouženě prohráli ve Zlíně 2:5.

V zápase jsme nedokázali navázat na velmi dobrý výkon na Spartě. Chybělo nám sebevědomí, a hlavně větší chuť a odhodlání zápas vyhrát.

V prvním poločase jsme ztráceli jednoduché míče a soupeř praktikoval hru s velmi rychlým a jednoduchým přechodem do útoku. Gól jsme inkasovali z penalty, která byla nařízena právě po jedné takové rychlé akci. V druhém poločase jsme inkasovali 3 branky v rozmezí mezi 48 a 57 minutou a o výsledku zápasu bylo rozhodnuto. V závěru jsme dali 2 góly, které vedli pouze ke korekci celkového skóre.

Je zřejmé, že se touto prohrou dostáváme do problémů v boji o záchranu. Jestliže nebudeme schopni opakovat dobré sebevědomé výkony se silnými týmy, jako jsou Sparta či Slavia, i s tabulkově slabšími týmy, budeme se dostávat do stále větších problémů. Každý hráč by se měl zamyslet nad důvody takto nevyrovnaných výkonů. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School