FK PŘÍBRAM
02.05.2022
I.Celostátní liga U19, 23. kolo
4:1
Ostrava vs. Příbram
Branky: 67., 89. Bitta, 20. Nevřela, 81. Látal - 65. Kudelňák
Příbram:

Harásek – Bína, Lisý, Šustr, Plesl – Kudelňák, Bálek (81. Kellner), Hýsek (77. Krameš), Broda, Gornický (81. Beneš) – Dařena (60.Přívozník)

U19 - Prohra na Baníku

David Langer

V 26. kole jsme prohráli na Baníku Ostrava 4:1.

Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, a to jak nasazením, tak i kombinační hrou. V 15. minutě jsme si vytvořili velkou šanci, kdy Bálek dobrým napadáním získal míč, zbavil se povedenou kličkou dvou protihráčů a pěknou přihrávkou našel na malém vápně Dařenu, který však branku nevsítil. Ve 20. minutě jsme obdrželi branku po zdařilé kombinaci Baníku a našem nedůrazu na pravé straně a uprostřed hřiště. Po zbytek prvního poločasu jsme i nadále dobře kombinovali a byli i o něco lepším týmem, naše kombinace však končili před velkým vápnem soupeře bez zakončení.

Druhý poločas začal stejně jako první s tím rozdílem, že se nám podařilo po samostatné akci Kudelňáka vyrovnat. Bohužel několik minut na to jsme soupeři jednoduchou ztrátou míče nabídli gólovou šanci, kterou využil a ujal se vedení 2:1. V závěrečných 10 minutách jsme se pokusili hrou "vabank" utkání zvrátit, avšak dvakrát jsme inkasovali po rychlých kontrech soupeře.

Závěrečné hodnocení se neliší od předchozího zápasu, kdy klukům není co vyčíst po stránce nasazení, bojovnosti či slušné kombinační hry. Naše snažení končí před velkým vápnem soupeře. V závěrečné fázi hry nám chybí lepší individuální řešení, větší hlad po gólu, a proto jsme opětovně nebodovali.  

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School