FK PŘÍBRAM
15.05.2022
I.Celostátní liga U19, 25. kolo
3:1
Karviná vs. Příbram
Branky: 2. Ezeh, 5. Clement, 28. Molitorisz - 74. Bálek
Žluté karty: Zábranský
Rozhodčí: Bureš - Dudek, Broskevič
Diváci: 70
Příbram:

Harásek – Bína (67. Plot), Lisý, Šustr (71. Lojín), Plesl, - Kudelňák, Broda, Hýsek (67. Zábranský) ,Bálek, Gornický – Dařena (61.Tříska)

U19 - Prohra v Karviné

David Langer

V 28. kole jsme prohráli 3:1 v Karviné po bojácném výkonu v prvním poločase.

Do utkání jsme vstoupili nejhůře jak to šlo. V první minutě jsme inkasovali branku z našeho vhazování. O pár minut později jsme opět měli míč v držení, ale fatální chybou jsme odevzdali míč soupeři, který nabídnutou příležitost využil a zvýšil na 2:0. Třetí gól soupeře se velmi podobal tomu druhému – nahrávka soupeři, který nezaváhal…

Po „poločasové sprše“ jsme druhý poločas ukázali charakter, předvedli úplně jiný výkon a vyhráli jsme ho 1:0. Je škoda, že jsme ze čtyř velkých šancí dokázali vstřelit jen jeden gól, a to naším nejlepším hráčem Bálkem, který krásně zakončil individuální akci střelou k tyči. V posledních minutách jsme si vytvořili ještě dvě velké šance, ze kterých jsme ale nedokázali skórovat, a tudíž nevedli ke zdramatizování zápasu.

Opět zbytečná prohra, ale po třech hrubých chybách hned v začátku utkání, jsme nemohli čekat bodový zisk, i když v druhém poločase jsme předvedli lepší, sebevědomější výkon.

Základní cíl sezóny – záchranu v nejvyšší dorostenecké soutěži, se i díky prohře Meteoru Praha v Českých Budějovicích, podařilo splnit, a i příští rok se v Příbrami bude hrát celostátní dorostenecká liga. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School