FK PŘÍBRAM
15.05.2022
I.Celostátní liga U19, 25. kolo
3:1
Karviná vs. Příbram
Branky: 2. Ezeh, 5. Clement, 28. Molitorisz - 74. Bálek
Žluté karty: Zábranský
Rozhodčí: Bureš - Dudek, Broskevič
Diváci: 70
Příbram:

Harásek – Bína (67. Plot), Lisý, Šustr (71. Lojín), Plesl, - Kudelňák, Broda, Hýsek (67. Zábranský) ,Bálek, Gornický – Dařena (61.Tříska)

U19 - Prohra v Karviné

David Langer

V 28. kole jsme prohráli 3:1 v Karviné po bojácném výkonu v prvním poločase.

Do utkání jsme vstoupili nejhůře jak to šlo. V první minutě jsme inkasovali branku z našeho vhazování. O pár minut později jsme opět měli míč v držení, ale fatální chybou jsme odevzdali míč soupeři, který nabídnutou příležitost využil a zvýšil na 2:0. Třetí gól soupeře se velmi podobal tomu druhému – nahrávka soupeři, který nezaváhal…

Po „poločasové sprše“ jsme druhý poločas ukázali charakter, předvedli úplně jiný výkon a vyhráli jsme ho 1:0. Je škoda, že jsme ze čtyř velkých šancí dokázali vstřelit jen jeden gól, a to naším nejlepším hráčem Bálkem, který krásně zakončil individuální akci střelou k tyči. V posledních minutách jsme si vytvořili ještě dvě velké šance, ze kterých jsme ale nedokázali skórovat, a tudíž nevedli ke zdramatizování zápasu.

Opět zbytečná prohra, ale po třech hrubých chybách hned v začátku utkání, jsme nemohli čekat bodový zisk, i když v druhém poločase jsme předvedli lepší, sebevědomější výkon.

Základní cíl sezóny – záchranu v nejvyšší dorostenecké soutěži, se i díky prohře Meteoru Praha v Českých Budějovicích, podařilo splnit, a i příští rok se v Příbrami bude hrát celostátní dorostenecká liga. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School