FK PŘÍBRAM
12.03.2022
I.Celostátní liga U 17, 16. kolo
3:2
Brno vs. Příbram
Branky: 32., 49. Martínez, 68. Hložánek - 44. Krameš, 54. Čížek
Žluté karty: Kovařík - Ťoupal, Krajdl
Rozhodčí: Bělák - Cieslar, Šustr
Diváci: 100
Příbram:

Vácha - Čížek, Rehák, Musil (46. Němec) - Ťoupal, Jaňour, Plot, Nováček (65. Štrbo), Krameš - Jon, Krajdl (46. Šalanský)

V Brně jsme do poslední chvíle sahali po bodu. Na nové a extrémně velké umělce v Brně, jsme zkusili rozestavení 3-5-2, které často na Moravě hrajeme. Celý zápas nám vycházela taktika s kterou jsme se chtěli prezentovat. Kluci makali velice poctivě a málem to stačilo i na nějaký bod. První poločas skončil 1:1.

Brno drželo více míč na svých kopačkách, ale do šancí se nedostávalo, až ve 32. minutě po rohovém kopu a naší nedůslednou obranou se dostalo do vedení 1:0. Naši kluci ještě dokázali do poločasu zareagovat a po ose Nováček - Krameš jsme dokázali vyrovnat na 1:1.

Ve druhém poločase nám opět nevyšel úvod, kdy se opět po rohovém kopu dostalo Brno do vedení. O pár minut později jsme výhodu rohového kopu dostali i my a dokázali jsme po výborném centru Plota vyrovnat na 2:2. Brno si začalo vytvářet šance, ale žádná nebyla 100%. Bohužel, ale v 68. minutě přišel další roh a Brno opět skórovalo a dostalo se do vedení. To už bohužel udrželo až do konce utkání.

Kluci bojovali až do konce, ale bohužel to nestačilo na body. Kluci hráli dobře a dokázali se porvat jak se soupeřem, tak s velkým hřištěm. Bohužel dostat 3 góly po rohovém kopu je velká škoda a musí tam být kluci více poctiví.

Příští zápas
středa 8.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 27. kolo
10:30h
1.SK Prostějov
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
04. 05. 2024
Daniel Fišl: Na zápas jsme byli ohromně namotivovaní, ale bohužel to nevyšlo
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School