FK PŘÍBRAM
26.04.2022
Česká liga žáků U 15, 18. kolo
4:1
Slavia vs. Příbram
Branky: 31., 77. Belžík, 8. Kotrba, 33. Kočvara - 17. Němec
Žluté karty: Abrhám
Rozhodčí: Kotalík - Procio. Hadam
Diváci: 20
Příbram:

Karas – Nikl, Zápotočný, Hevessy (68. Vaněček), Čadek – Červenka (75. Kudelňák ), Kindlmann (58. Zelenka), Abrhám, Havelka – Kareš (75. Sadílek), Němec

U15 - Porážka se Slavií

Jaroslav Brunclík

Tentokrát v neděli jsme zajížděli do hlavního města Prahy. Čekal nás jeden z nejtěžších soupeřů. Lídr soutěže Slavia Praha.

Samotné utkání to jen potvrdilo. Domácí vstoupili do utkání aktivně a hned ve 4. minutě zahrávali po našem faulu pokutový kop. Nás ale tentokrát, jako v celém utkání podržel Sam Karas a penaltu chytil. Nám chvíli trvalo, než si zvykneme na tempo utkání i na kvalitu v podání Slavie. Bohužel netrvalo dlouho a v 8. minutě nás po naší ztrátě uprostřed hřiště ztrestala a dostala se do vedení 1:0. Poté se hra vyrovnala a my jsme zareagovali, jak nejlépe jsme mohli. Po dlouhém míči jsme prodloužili na Lukáše Němce a ten svoji šanci proměnil jako starý mazák a vyrovnal na 1:1. Až do 30. minuty jsme drželi se soupeřem krok. Bohužel po našich dvou chybách nám domácí odskočil na dvougólový rozdíl. Do konce poločasu se již nic nestalo. 

Do druhého poločasu jsme vstoupili s odhodláním s výsledkem ještě něco udělat. Snažili jsme se, ale domácí už nám zkorigování výsledku nedovolili. Naopak těsně před koncem vystihli naši přihrávku při rozehrávce a po vykombinování zvýšili na konečných 4:1. Musím kluky pochválit za odvedený výkon a zvedající se formu. Věřím, že když budeme takto pracovat v ostatních utkáních, tak body na našem kontě budou přibývat.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School