FK PŘÍBRAM
05.06.2022
Česká liga žáků U 15, 24. kolo
1:2
Příbram vs. Č. Budějovice
Branky: 43. Němec - 17., 24. Šátava
Žluté karty: Malík
Rozhodčí: Adámek - Žák, Burian
Diváci: 170
Příbram:

Karas – Nikl, Hevessy, Zápotočný, Havelka – Červenka (62. Kudelňák), Kindlmann (58. Vaněček), Abrhám (49. Zelenka), Čadek (62. Sadílek) - Kareš (62. Sůra), Němec

U15 - Těsná domácí porážka

Jaroslav Brunclík

Na domácím hřišti jsme tentokrát přivítali SK Dynamo České Budějovice.

V podzimním utkání jsme prohráli 0:5, tak jsme to chtěli napravit. Hráli jsme na hlavním hřišti. Toto utkání je za „odměnu“, jak se říká. Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, ale my jsme v situaci, kdy potřebujeme doma vyhrávat. Utkání tomu i odpovídalo. Od začátku se hrálo opatrně, hlavně bez chyb, od vápna k vápnu. Bohužel jsme udělali první chybu my, kdy jsme v 17. minutě na středu ztratili míč, odrazem se dostal k útočníkovi a ten nezaváhal a nad padajícím brankářem vstřelil vedoucí branku.

Ve 24. minutě jsme opět propadli a soupeř opět po šťastném odrazu dostal k míči a opět proměnil.

Utkání samozřejmě ovlivnilo nezaviněné zranění hráče Dynama a tímto mu přejeme brzké uzdravení. Utkání bylo přerušeno. My jsme byli v 1. poločase málo nebezpeční. Chyběl nám větší pohyb, podržet míč v útoku a větší podpora ve finální fázi.

Do 2. poločasu jsme šli s tím, že se zkusíme vrátit do zápasu brzkou brankou. To se nám povedlo hned ve 43. minutě po průnikové přihrávce Vincenta Nikla a zakončení Lukášem Němcem brankáři mezi nohy. Bylo to pro nás povzbuzení, ale bohužel už se žádná možnost vstřelit branku neujala. Je to zklamání, ale musíme na tréninku makat dále a připravit se na Hradec Králové. Děkujeme za podporu.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School