FK PŘÍBRAM
05.06.2022
Česká liga žáků U 15, 24. kolo
1:2
Příbram vs. Č. Budějovice
Branky: 43. Němec - 17., 24. Šátava
Žluté karty: Malík
Rozhodčí: Adámek - Žák, Burian
Diváci: 170
Příbram:

Karas – Nikl, Hevessy, Zápotočný, Havelka – Červenka (62. Kudelňák), Kindlmann (58. Vaněček), Abrhám (49. Zelenka), Čadek (62. Sadílek) - Kareš (62. Sůra), Němec

U15 - Těsná domácí porážka

Jaroslav Brunclík

Na domácím hřišti jsme tentokrát přivítali SK Dynamo České Budějovice.

V podzimním utkání jsme prohráli 0:5, tak jsme to chtěli napravit. Hráli jsme na hlavním hřišti. Toto utkání je za „odměnu“, jak se říká. Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, ale my jsme v situaci, kdy potřebujeme doma vyhrávat. Utkání tomu i odpovídalo. Od začátku se hrálo opatrně, hlavně bez chyb, od vápna k vápnu. Bohužel jsme udělali první chybu my, kdy jsme v 17. minutě na středu ztratili míč, odrazem se dostal k útočníkovi a ten nezaváhal a nad padajícím brankářem vstřelil vedoucí branku.

Ve 24. minutě jsme opět propadli a soupeř opět po šťastném odrazu dostal k míči a opět proměnil.

Utkání samozřejmě ovlivnilo nezaviněné zranění hráče Dynama a tímto mu přejeme brzké uzdravení. Utkání bylo přerušeno. My jsme byli v 1. poločase málo nebezpeční. Chyběl nám větší pohyb, podržet míč v útoku a větší podpora ve finální fázi.

Do 2. poločasu jsme šli s tím, že se zkusíme vrátit do zápasu brzkou brankou. To se nám povedlo hned ve 43. minutě po průnikové přihrávce Vincenta Nikla a zakončení Lukášem Němcem brankáři mezi nohy. Bylo to pro nás povzbuzení, ale bohužel už se žádná možnost vstřelit branku neujala. Je to zklamání, ale musíme na tréninku makat dále a připravit se na Hradec Králové. Děkujeme za podporu.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School