FK PŘÍBRAM
21.06.2022
Česká liga žáků U 15, 26. kolo
1:2
Příbram vs. M. Boleslav
Branky: 69. Němec (p) - 5. Rössler, 64. Kocour
Žluté karty: Sůra - Otta, Eichler, Dlask
Rozhodčí: Štípek - Burian, Korol
Diváci: 65
Příbram:

Sestava – Karas – Vaněček (66. Sadílek), Zápotočný, Havelka, Kindlmann – Nikl, Abrhám, Zelenka, Čadek – Němec, Sůra

U15 - Důležité utkání výsledkově nevyšlo

Jaroslav Brunclík

K poslednímu mistrovskému utkání jsme nastoupili proti mužstvu FK Mladá Boleslav

Utkání to bylo velmi důležité pro obě mužstva. Náš soupeř potřeboval vyhrát, aby se vyhnul baráži a my jsme potřebovali neprohrát. Utkání začalo opatrně z obou stran. Bohužel jsme udělali první chybu my, kdy jsme měli míč na kopačkách u svého vlastního vápna, ale bohužel jsme po ztrátě faulovali. Soupeř nás hned 5´minutě potrestal a dostal se po pěkném provedení trestného kopu do vedení 0:1.

My jsme se otřepali a snažili se předvádět kombinační fotbal. Měli jsme spoustu situací v 1.poločase, kdy jsme mohli vyrovnat, ale chyběla nám poslední finální přihrávka. Byli jsme tzv. „bezzubí“.

Druhý poločas se odvíjel stejným způsobem, soupeř pozorně bránil a my své menší šance neproměnili. Soupeř hrozil z brejků a po nákopech svého brankáře. Po jedné takové akci se ujal vedení o dvě branky. My jsme snížili z pokutového kopu na 1:2, ale více nám už soupeř nedovolil. Musím kluky pochválit, že do utkání dali vše, ale štěstěna a lepší finální fáze nám zabránila v lepším výsledku. Gratulujeme soupeři a my musíme pracovat dále, abychom se zlepšovali. Teď bohužel čeká mladší ročník baráž o udržení v soutěži. Tak držte palce a přijďte je povzbudit.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School