FK PŘÍBRAM
21.06.2022
Česká liga žáků U 15, 26. kolo
1:2
Příbram vs. M. Boleslav
Branky: 69. Němec (p) - 5. Rössler, 64. Kocour
Žluté karty: Sůra - Otta, Eichler, Dlask
Rozhodčí: Štípek - Burian, Korol
Diváci: 65
Příbram:

Sestava – Karas – Vaněček (66. Sadílek), Zápotočný, Havelka, Kindlmann – Nikl, Abrhám, Zelenka, Čadek – Němec, Sůra

U15 - Důležité utkání výsledkově nevyšlo

Jaroslav Brunclík

K poslednímu mistrovskému utkání jsme nastoupili proti mužstvu FK Mladá Boleslav

Utkání to bylo velmi důležité pro obě mužstva. Náš soupeř potřeboval vyhrát, aby se vyhnul baráži a my jsme potřebovali neprohrát. Utkání začalo opatrně z obou stran. Bohužel jsme udělali první chybu my, kdy jsme měli míč na kopačkách u svého vlastního vápna, ale bohužel jsme po ztrátě faulovali. Soupeř nás hned 5´minutě potrestal a dostal se po pěkném provedení trestného kopu do vedení 0:1.

My jsme se otřepali a snažili se předvádět kombinační fotbal. Měli jsme spoustu situací v 1.poločase, kdy jsme mohli vyrovnat, ale chyběla nám poslední finální přihrávka. Byli jsme tzv. „bezzubí“.

Druhý poločas se odvíjel stejným způsobem, soupeř pozorně bránil a my své menší šance neproměnili. Soupeř hrozil z brejků a po nákopech svého brankáře. Po jedné takové akci se ujal vedení o dvě branky. My jsme snížili z pokutového kopu na 1:2, ale více nám už soupeř nedovolil. Musím kluky pochválit, že do utkání dali vše, ale štěstěna a lepší finální fáze nám zabránila v lepším výsledku. Gratulujeme soupeři a my musíme pracovat dále, abychom se zlepšovali. Teď bohužel čeká mladší ročník baráž o udržení v soutěži. Tak držte palce a přijďte je povzbudit.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School