FK PŘÍBRAM
26.03.2022
Česká liga žáků U 14, 14. kolo
2:2
Meteor vs. Příbram
Branky: 8. Žigič (p), 24. Faybysh - 51. Vondra (p), 77. Laffar
Žluté karty: Ivanytskyy
Rozhodčí: Holakovská - Lukáš, Pomykáček
Příbram:

Duc Ho Sy – Lesák, Sedláček, Živanovič, Schořovský – Janouch, Vondra, Němeček (72. Chán), Sadílek – Černý, Soběslav (50. Laffar)

Utkání nezačalo zrovna podle našich představ, když již v osmé minutě jsme rychlý protiútok soupeře zastavili až faulem v pokutovém území. Následoval proměněný pokutový kop, po kterém Meteor vypadal herně jistěji, což potvrdil i druhou vstřelenou brankou, opět po dobře sehraném rychlém protiútoku. Žádné naše možnosti na vstřelení branky v prvním poločase jsme nedokázali úspěšně dotáhnout.

Do druhého dějství jsme vstoupili o poznání lépe a výsledkem byl náš první gól utkání, který také přinesl proměněný pokutový kop. Zlepšený výkon začal přinášet další brankové příležitosti, nicméně vyrovnat skóre se podařilo až v závěru, a to po krásném chladnokrevném zakončení našeho útočníka. V posledních minutách utkání jsme se snažili otočit výsledek na naši stranu, ale slibné situace jsme už přetavit v branku nedokázali. 

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School