FK PŘÍBRAM
15.04.2022
Česká liga žáků U 14, 17. kolo
3:1
Příbram vs. Vyšehrad
Branky: 32. Lesák, 58. Janouch, 79. Tilinger - 79. Nguyen
Rozhodčí: Žurek - Hauser, Soukup
Diváci: 30
Příbram:

Melichar – Schořovský, Živanovič, Sedláček, Lesák – Mrázek (60. Dvoran), Laffar, Vondra, Janouch – Černý, Němeček (60. Tilinger)

U14 - Výhra nad Vyšehradem

Jiří Smola

V domácím utkání se Slavojem jsme chtěli navázat na povedený výkon z Liberce, kde naše aktivní hra byla příslibem do jarních odvet.

Úvod zápasu byl převážně pod naší kontrolou, ale zejména špatné řešení finální fáze předznamenalo, že na vstřelení branky se tentokrát asi opravdu nadřeme. A bylo tomu tak, s přibývajícími minutami se soupeř postupně osměloval a tak bylo jenom dobře, když po půlhodině hry náš rohový kop skončil po pěkné hlavičce vstřelenou brankou. Nějak velký klid na kopačky nám to ale nepřineslo a poločas skončil tím nejtěsnějším rozdílem. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit aktivně a co nejrychleji přidat další branky, tak abychom soupeřovo odhodlanost poprat se o dobrý výsledek v Příbrami rozprášili. Nestalo se tak a vysvobozením nám byla až branka z rychlého protiútoku po hodině hry. Byl to takový upracovaný zápas plný zbytečných nepřesností a ani naše třetí vstřelená branka tento dojem už nezměnila, natož ta v posledních vteřinách zápasu obdržená branka po trestném kopu.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School