FK PŘÍBRAM
30.08.2008
I.Celostátní liga U 19, 4. kolo
3:0
Příbram vs. Bohemians
Branky: Wágner T. 2, Wágner M.
Žluté karty: Hebeda, Šorna- Fadrný
Rozhodčí: Franěk
Příbram: Sova - Majer, Šorna, Rybák, Petrla - Dvořák (89.Krupa), Wágner M., Pazderník, Vůch (81.Mareš)- Wágner T., Hebeda (69.Pilík)
Bohemians: Prokeš - Ferko (67. Válek), Hauer (26. Aliapulios), Pařízek, Ježdík - Vevrka, Jurčík, Gröbl, Čech (54. Kavka)- Nešpor, Fadrný

Bohemka si na Příbram nepřišla

Zdeněk Brož

Tři branky, tři body. Starší dorost si napravil reputaci v utkání s Bohemians 1905 a díky brankám Wágnerů, jedné Martina a dvou Tomáše, porazil svého soupeře jasným výsledkem.
Ve 4.kole narazil náš ligový dorost na mužstvo Bohemians a od začátku utkání se hrálo prakticky na jednu branku.Hosté si přijeli pro bod, hráli ze zajištěné obrany a spoléhali na rychlé protiútoky a šikovného Nešpora na hrotu. proti zhuštěné obraně se mužstvo Příbrami velmi těžce prosazovalo a za celou první půli se prakticky nedostali do šance. Vše se změnilo hned na začátku druhého poločasu. Ve 47. kličkoval ve velkém vápně soupeře výborně hrající Pazderník tak dlouho, až ho soupeř fauloval a Martin Wágner nařízenou penaltu proměnil. Potom začali být aktivnější hosté a hrozili hlavně ze standardních situací a dlouhých nakopávaných míčů, ale brankář Sova si tentokrát se všemi dlouhými míči poradil. Šťastné střídání přišlo v 69.minutě. na hřiště přišel mladičký Pavel Pilík a utkání společně s Tomášem Wágnerem rozhodl. Nejprve si poradil na levé straně hřiště se dvěma hráči soupeře, nacentroval před branku a Tomáš Wágner zatloukl hlavou tři body pro domácí. V 89.minutě si zaběhl tentokrát Pilík na pravou stranu, narazil si míč s Martinem Wágnerem, nacentroval tentokrát před branku po zemi a Tomáš Wágner se tentokrát nemýlil ani nohou. Trenér David Vavruška: "Získal jsme tři body a ty jsou pro další práci to nejpodstatnější. Nejsme schopni zatím vozit body z venku takže o to těžší to máme doma, protože vždy prostě vyhrát musíme. Hráči hrají to, na co jsou trénovaní. Hrají poctivě a s plným nasazením až do konce zápasu. Odehráli dobrý zápas, vyhráli 3:0 a patří jim gratulace."
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School