FK PŘÍBRAM
02.07.2022
Příprava A-tým, přát.
0:3
Příbram vs. Vlašim
Branky: 13., 51. Harásek (vl)., 90.
Příbram:

1. pol: Babka - Žilák, Fišl, Schindler, Čejka (29. Vott) - Vrba, Musil, Jeřábek, Petrák, Wojatschke - Surmaj
2. pol: Harásek - Voll, Fišl, Schindler (72. Žilák), Dudl - Antwi, Hroník, Petrák (72. Musil), Švestka, Osmančík - Hájek

U Litavky se trefovali pouze hosté

Jan Vostrý

Příbram se poprvé v přípravě představila na domácím trávníku, ale výsledkově jí utkání s Vlašimí nevyšlo.

První poločas patřil hostům, kteří byli po celý jeho průběh pohyblivější a důraznější. Hned v úvodních minutách si vypracovali několik velmi dobrých příležitostí a jednu z nich dokázali ve 13. minutě proměnit. Domácí Příbram se i přes několik nadějných náznaků do výraznější příležitosti nedostala.

Druhý poločas pak nabídl divákům vyrovnanější podívanou, ale brankově se znovu dokázali prosadit pouze hosté. V 51. minutě si nešťastně srazil míč do svá záda brankář Harásek a v samotném závěru se z protiútoku Vlašim prosadila potřetí. Největší příležitost Příbrami měl na svých kopačkách Osmančík, ale svůj drzý průnik v souboji s brankářem neproměnil.

Tomáš Zápotočný: Dnešní zápas nám vyloženě nevyšel. Hlavně převládala nepřesnost a nebyli jsme vůbec schopni reagovat na výbornou Vlašim. Soupeř vypadal sehranější a kompaktnější. Pro nás je menší útěcha, že stále zkoušíme nové hráče. Byly určité pasáže, kdy jsme propadali jak v pressingu, tak i v bloku a to byl největší problém. Vlašim nás jednoznačně přehrála a zaslouženě vyhrála.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School