FK PŘÍBRAM
25.07.2022
Příprava A-tým, přát.
2:2
Bohemians vs. Příbram
Online
Branky: 12., 18. Puškáč - 57. Osmančík, 83. Novotný
Příbram:

Melichar (59. Smrkovský) - Schindler (46. Čejka), Tregler (46. Sakala), Fišl, Dudl - Petrák (59. Švestka) , Čermák (70. Musil), Hájek (46. Jeřábek) - Osmančík (59. Vott), Surmaj (70. Novotný), Zeronik (46. Anih)

Povedená generálka s ligovou Bohemkou

Zdeněk Brož

Prohraný první poločas v Ďolíčku náš tým dotáhl zlepšenou hrou ve druhé části a po brankách Osmančíka a Novotného jsme si z poslední přípravy vezli remízový výsledek.

Třenéři postavili do generálky svoji ideální základní sestavu. Ta však velmi brzy po dvou chybách prohrávala o dvě branky po třefách Puškáče. V dalších šancích se podařilo vytáhnout několik téměř zázračných zákroků Martinovi Melichorovi v naší brance. Ofenzivní část hry strádala. Obraz hry se změnil až po půlhodině hry, kdy se náš tým dostal k naší tradiční hře s držením míče. Z několika ofenzivních akcí zůstalo jen u náznaků.

Po změně stran se dostal náš tým brzy do hry při snížení "ex-Klokana" Pavla Osmančíka, který využil nedorozumění v domácí obraně a sám před gólmanem udělal kličku a zakončil do prázdné branky. Tlak neustával a naopak další střídající hráči snahu o vylepšení výsledku vystupňovali. Vrcholem pak byla 80. minuta, kdy individuální akce Aniha skončila přihrávkou Vítovi Novotnému a ten s přehledem zakončil na vzdálenější tyč - 2:2. Domácí Bohemians se museli strachovat do samého závěru o výsledek generálky. Náš tým si naopak v posledním zápase před startem F:NL zvedl sebevědomí dobrým výsledkem proti ligovému celku.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School