FK PŘÍBRAM
31.08.2022
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 6. kolo
1:2
Varnsdorf vs. Příbram
Online
Branky: 54. Radosta - 13. Čejka, 68. Osmančík
Žluté karty: Kříž, Michal, Rudnytskyy, Zbrožek - Melichar, Petrák, Dudl, Stropek
Rozhodčí: Vokoun - Ratajová, Leška
Diváci: 380
Varnsdorf:

Vaňák – Ludvíček (77. Zbrožek), Kouřil, Kubista, Radosta – Michal (46. Schön), Bláha (77. Tanko) – Kříž, Samko (68. Ondráček), Dordić – Rudnytskyy (61. Vachoušek)

Příbram:

Melichar - Dudl, Stropek, Sakala, Fišl - Čejka (72. Vott), Petrák, Čermák, Jeřábek (72. Surmaj), Osmančík (83. Novotný) - Hájek (62. Anih)

Z Varnsdorfu vezeme první výhru

Jan Vostrý

Příbram se konečně dočkala plného bodového zisku a po brankách Čejky s Osmančíkem veze z Varnsdorfu tři body.

Šesté kolo zavedlo Příbram do Varnsdorfu. Do sestavy se po karetním trestu vrátil Jakub Jeřábek a na lavičku uzdravený David Surmaj.

Utkání začalo svižně a oba týmy se v úvodu dostávaly do zajímavých příležitostí. V první dobré pozici se ocitl Osmančík, ale přes obránce nedokázal zakončit. Vedoucí branka přišla ve 13. minutě. Čejka byl před hranicí pokutového území faulován. Sám postižený pak povedenou střelou z trestného kopu překonal domácího brankáře  a připsal si první příbramskou branku. Obdržená branka domácí probrala a po Dordičově povedené střele se mohli dočkat vyrovnání. Melichara naštěstí zachránila horní tyč. Po půlhodině se na domácí branku řítila dvojice příbramských, ale Hájek po přihrávce nedokázal zakončit. Ve 36. minutě se k hlavičce dostal Osmančík a domácí gólman jen s námahou vyrazil na roh. Příbram pak mohla dát Varnsdorfu gól do šatny, ale obrovský závar v pokutovém území skončila pouze dvěma zablokovanými pokusy.

V úvodu druhého poločasu mohl zvýšit vedení Fišl. Z trestného kopu však mířil jen těsně vedle. Z následného protiútoku se pak radovali domácí. Radosta si navedl míč na střed a střelou za hranicí vápna trefil přes obránce přesně k levé tyči. Oba týmy nadále pokračovaly v útočných snahách. Vedení Příbrami mohl vrátit Čermák, který se v 60. minutě řítil sám na brankáře. Ten jeho pokus o obstřel špičkou kopačky dokázal zastavit. Vítězná branka hostů přišla o chvíli později. Po pohledné akci se ke střele dostal kapitán Čermák. Brankář Vaňák jeho pokus jen vyrazil před sebe a Pavel Osmančík uklidil míč do odkryté branky. Domácí se po zbytek utkání snažili o vyrovnání, ale jejich snahu brzdily nepřesnosti a hlavně pozorná obrana. Razítko na výhru mohl dát v závěru střídající Surmaj, ale jeho pokus se od břevna odrazil před brankovou čáru.

Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School