FK PŘÍBRAM
03.09.2022
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 7. kolo
1:0
Příbram vs. Dukla Praha
Online
Branky: 13. Fišl
Žluté karty: Surmaj, Melichar - Holiš, Adediran, Rada (trenér), Svoboda
Rozhodčí: Zaoral – Žurovec, Šafránková
Příbram:

Melichar – Čejka, Fišl, Sakala, Petrák, Osmančík (82. V. Novotný), M. Čermák (C), Dudl, Anih (57. Surmaj), Hájek (87. Švestka), Stropek.

Dukla Praha:

Šťovíček – Uhlíř, Holiš, Piroch (C), Havelka (76. Huf), Moulis (60. Šebrle), Kim (46. Kozel), Matějka (46. Adediran), Barac, Buchvaldek (60. Ullman), V. Svoboda.

Fišlova parádní trefa rozhodla duel s Duklou

Zdeněk Brož

Dramatickou podívanou s úspěšným koncem sledovali diváci Na Litavce. Překrásná rána Daniela Fišla z 13. minuty byla jedinou a vítěznou brankou zápasu.

Zápas Příbrami s Duklou byl pro oba celky zkouškou, zda čerstvě nabyté sebevědomí po poslední výhře se podaří potvrdit i v utkání 7. kola F:NL. Lépe do utkání vstupili naši fotbalisté. V 10. minutě šel sám na gólmana Emmanuel Anih, ale nadějný moment prováhal a v tutové šanci trefil jen brankáře. Lépe se dařilo nečekanému zakončovateli. Daniel Fišl napřáhl téměř z 30 metrů a poslal míč do pravého růzku brány. Nádherný moment a navíc vedení našich barev 1:0.

I po vsřelené brance se našemu týmu dařilo Duklu přehrávat, jen chyběla větší přímočarost. A tak vzrušení přišlo až na konci poločasu. A byly to nervy pro domácí fanoušky. Po malé domů, která nešťastně skončila dotykem ruky Martina Melichara kopala Dukla nepřímý kop z 5 metrů. Hráz těl před brankou naštěstí cestu míči do sítě přehradila a tak se šlo do kabin s těsným vedením.

Po změně stran se dala čekat tlak Dukly. Zde se však museli hosté potýkat s Martinem Melicharem, který se rozhodl zavřít cestu k naší brance. Věřili jsme i v navýšení skóre při našich šancích, jenže přesnou mušku už nenašel při hlavičce Dan Fišl a podobně se mu nezadařilo ani při ráně z přímého kopu. Ten musel brankář hostů vytáhnout na roh. Poslední minuty byly v režii Dukly, ale my měli ještě lepšího brankáře. Martin Melichar zastavil všechny nebezpečné střely hostů  a tak jsme mohli slavit další úspěšný zápas s třemi body.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School