FK PŘÍBRAM
11.09.2022
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 8. kolo
0:4
Slavia B vs. Příbram
Online
Branky: 14., 21., 37. Surmaj, 90. Anih
Žluté karty: Kopáček, Kričfaluši, Singhateh - Stropek
Rozhodčí: Rouček - Poživil, Matoušek
Diváci: 495
Slavia B:

Sirotník – Trédl, Hunal, Kričfaluši, Labík – Nikl (74. Zachoval) – Pudil (46. Singhateh), Beran, Šubert, Kopáček (46. Kneifel) – Šmiga (86. Biegon)

Příbram:

Melichar – Čejka (58. Vokřínek), Stropek, Sakala, Fišl – Petrák, Jeřábek – Osmančík (58. Hájek), Novotný (58. Wágner), Dudl (85. Musil) – Surmaj (79. Anih).

Hattrick Davida Surmaje ozdobil souboj béčkem Slavie

Zdeněk Brož

Jasnou výhru nad rezervou Slavie řídil přesnými střelami hlavně útočník David Surmaj. V jeho podání jsme viděli klasický čistý hattrick.

Bez chybějícího kapitána Marcela Čermáka jsme šli do zápasu 8. kola proti Slavii B. Oba týmy poskládané ze spousty mladých hráčů začaly bojovně. Iniciativu domácích záhy náš celek utnul důrazem a když ve 14. minutě poslal Pavel Osmančík pas za obranu na Davida Surmaje, mohli jsme se po přesné střele radovat z rychlého vedení 1:0 nad naším soupeřem. Brzy poté dostal míč za obranu Vít Novotný a jeho pas nestačil poslat do sítě Adam Petrák.

Co nedal kapitán, to napravil znovu náš útočník David Surmaj. Nabídku právě od Adama Petráka poslal kolem gólmana do sítě podruhé a to běžela 21. minuta! Výborná první půle pokračovala dál. Okénka v obraně domácíh se objevovala dál a tak po pár méně přesných střelách si počkal na rychlý dotyk znovu David Surmaj a ještě před koncem půle dal už třetí branku. Završil tak hattrick, který jsme v příbramských barvách v soutěžních zápasech první a druhé ligy neviděli mnoho let.

Po změně stran zahrozili domácí hned po rozehrávce a nad Martinem Melicharem zvonilo břevno. Ale znovu trvalo jen necelých deset minut než náš tým přebral iniciativu a začal domácím dál zatápět. V dobrých šancích se objevil nejen David Surmaj, ale postupně si hledal své místo před brankou i střídající Tomáš Wágner, který několikrát ohrozil hostující tým. Z mnoha šancí, které jsme v Horních Počernicích, kde se zápas hrál, ukázali, jsme nakonec proměnili až tu v samém závěru. Rychlou akci zakončil Emmanuel Anih, který postupoval sám na brankáře domácích a šikovně míč poslal do sítě. Uzavřel tím účet duelu na skóre 0:4 z pohledu Slavie B. Tým se tak mohl podělit o radost nejen v kabině ale i s fanoušky, který přicestovali na tento zápas.

Fotogalerie
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School