FK PŘÍBRAM
09.10.2022
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 11. kolo
1:1
Vlašim vs. Příbram
Online
Branky: 10. Svoboda - 30. Osmančík
Žluté karty: Zinhasovič, Lehoczki, Solomon - Dudl, Jeřábek, Fišl
Rozhodčí: Starý - Líkař, Leška
Diváci: 410
Vlašim:

Vágner – Hošek, Lehoczki, Kulhánek, Halinský – Smejkal (65. Langhamer), Zinhasović, Suchan, Horský, Rigo (65. Solomon) – A. Svoboda (77. Toula)

Příbram:

Melichar – Jeřábek (77. Anih), Sakala, Fišl – Čejka, Petrák, Zeronik (60. Wágner), Čermák, Dudl – Osmančík (77. Musil), Surmaj (80. Hájek)

Z Vlašimi vezeme bod

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram na půdě poslední Vlašimi vyválčila pouze bod za remízu 1:1 a propásla možnost posunout se do čela soutěže.

Los 11. kola zavedl Příbram do nedaleké Vlašimi. Hosté šli do utkání s vidinou možného posunu do čela soutěže. Stačilo k tomu jediné - získat tři body za výhru. Vlašim se před utkáním sice nacházela na posledním místě tabulky, ale poslední dvě domácí utkání zvítězila a nastřílela v nich 9 branek.

Na úvodní branku utkání nemuseli diváci čekat příliš dlouho. Střílený centr z levé strany v desáté minutě se ve vápně nešťastně odrazil za záda bezmocného Melichara. Autorem branky byl určen Svoboda. Příbrami chvíli trvalo než se z inkasované branky otřepala. Vyrovnání se dočkala po půlhodině hry. Nedorozumění v obraně Vlašimi využil Pavel Osmančík a překonal Vágnera. Hosty vyrovnání nabudilo a do šaten mohli jít klidně s dvoubrankovým vedením. Nejprve se v dobré příležitosti na zadní tyči objevil Petrák a těsně před pauzou zahodil velkou šanci Osmančík.

Po změně stran nabídli hráči obou týmů fanouškům pohledný fotbal se spoustou šancí na obou stranách. V domácích barvách byl velmi aktivní příbramský odchovanec Jan Suchan, který měl několik dobrých příležitostí, ale na Melichara nevyzrál. V samotném závěru pak nejprve domácí trefili tyč a na druhé straně mohl v nastavení rozhodnout střídající Tomáš Wágner, ale centr ze strany nedokázal přes gólmana dostat do sítě. Utkání skončilo spravedlivou remízou a Příbram natáhla počet zápasů bez porážky na číslo devět.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School