FK PŘÍBRAM
15.10.2022
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 12. kolo
1:1
Příbram vs. Vyškov
Online
Branky: 47. Zeronik - 64. Dweh
Žluté karty: Vokřínek
Rozhodčí: Ulrich - Dobrovolný, Šafránková
Diváci: 490
Příbram:

Melichar - Stropek (39. Jeřábek), Sakala, Fišl - Čejka, Čermák (88. Musil), Perák, Zeronik (73. Osmančík), Vokřínek - Surmaj (73. Anih), Wágner

Vyškov:

Kinský – Alégué Elandi (90+1. Klesa), Cabadaj (68. Oulehla), Dao (61. Vintr), Dweh, Ilko, Kanakimana, Matys, Němeček (68. Jambor), Srubek (61. Moučka), Štěpánek (C).

Šlágr kola vítěze neměl

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Utkání mezi druhým a třetím týmem soutěže skončil dělbou bodů po výsledku 1:1.

V utkání 12. kola jsme doma přivítali sousední tým z tabulky Vyškov. Jak již bylo v posledních zápasech tradiční, nedostali jsme se hned do tempa a domácí fanoušci čekali na šance. Nebezpečnější hosté ale hrozili jen po vápno, kde dávala stopku našeho pozorná obrana. Dobrou možnost, kterou měl Adam Petrák, srazila obrana na roh. Naproti tomu vyškovský Kanakimana netrefil naši branku. 

Důležité věci přišly po změně stran. Jakub Zeronik dostal za obranu pěkný pas od Bena Sakaly a po efektním zpracování předvedl ještě pěknější zakončení s pomocí tyče. Vedeme 1:0 ve 47. minutě po premiérové brance mladého záložníka. V těchto chvílích náš tým dominoval a byla jen škoda, že jsme nepřidali další gól. Škoda o to víc, že po běžném centru si nejvýš vyskočil hostující Dweh a v 64. minutě vyrovnal - 1:1. Změnu hry se nepodařilo dotáhnout už ani náhradníkům a tak se ze souboje druhého se třetím celkem F:NL vytěžila doma remíza a zisk jednoho bodu.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School