FK PŘÍBRAM
10.03.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 18. kolo
2:0
Příbram vs. Líšeň
Online
Branky: 21., 59. (p) Wágner
Žluté karty: Pašek
Rozhodčí: Hocek – Kotalík, Vyhnanovský
Diváci: 896
Příbram:

Melichar – Stropek, Fišl, Sakala, Čejka – Jeřábek, Langhamer (84. Šimáček), Petrák, Zeronik (70. Surmaj), Vokřínek – Wágner (89. Ngagne)

Líšeň:

Vajner – Pašek, M. Jeřábek, Laczkó, Lutonský – A. Čermák – Ulbrich, Matocha, Sokol, Šumbera (62. Polášek) – Černín (62. Vandas).

Wágner nasměroval tým zpět na vítěznou vlnu

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Šlágr kola mezi dvěma vedoucími týmy přinesl jednoznačné a zasloužené vítězství domácí Příbrami, kterou svými brankami táhl kapitán Tomáš Wágner.

Příbram čekal první domácí duel proti rivalovi z Líšně. Souboj prvního z druhým je neoddiskutovatelným šlágrem kola. Úvod zápasu ovlivnil prudký liják, který změnil podmínky, hřiště však zůstalo v pořádku. První možnost měl náš tým, když kopal přímý kop. Ten však srazila postavená zeď mimo ohrožení. V 12. minutě si za obranu naběhnul Čejka, míč orazítkoval o břevno, ale také byl v ofsajdovém postavení. Mnohem větší možnost měl Jakub Zeronik v 15. minutě. Prováhal zakončení, které napravil ještě zajímavou asistencí, která však před brankou nenašla adresáta. Další z rohových kopů už byl úspěšnější. Felix Čejka posadil míč na hlavu Tomáši Wágnerovi a ten se z těsné blízkosti nemýlil - 1:0. Slibný byl i závěr první půle, ve které měl náš tým výhodu několika rohových kopů v řadě. Branka z těchto situací nebyla, poločas tak zůstal s naším vedení o jediný gól.

Po změně stran se víc otevřela hra pro naše brejky. Z jedné akcí si vyměnil míč aktivní Langhamer se Zeronikem, a příbramský rychlonožka byl faulován ve vápně. Z nařízené penalty jsme se mohli radovat, protože ji neomylně proměnil ostrostřelec Tomáš Wágner - 2:0. Hosté až po této brance začali hrát a před Melicharem párkrát zahrozili. Blíž skórování však byl střídající David Surmaj, který pálil nad branku. Přibývaly i další šance, na tečovanou střelu dosáhl brankář hostů se štěstím a ještě větší měl při dělovce Felixe Čejky, který vyslal nádhernou ránu na branku z voleje. Hostující tým zapnul v posledních deseti minutách utkání. Situace si náš tým v obraně pohlídal a zůstalo tak jen pár pokusů letících mimo branku

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School