FK PŘÍBRAM
02.05.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 22. kolo
1:2
Příbram vs. Slavia B
Online
Branky: 75. Wágner - 45. Šubert, 73. Singhateh
Žluté karty: Fišl, Stropek - Šmiga, Hájek, Pech
Rozhodčí: Rouček - Slavíček, Arnošt
Příbram:

Melichar – Čejka, Stropek, Fišl - Langhamer (89. Šimáček), Jeřábek, Petrák (89. Jahic), Mašek (60. Antwi), Vokřínek (69. Švestka) – Wágner, Anih (69. El Sheikh)

Slavia B:

Dvořák – Kričfaluši, Konečný, Šubert, Kopáček – Šmiga (42. A. Pudil), Bořil, Labík, Pech – Singhateh, D. Hájek.

Naděje na špičku tabulky oddálila porážka v dohrávce

Zdeněk Brož

Poslední tým tabulky béčko Slavie nám sebralo tři body u Litavky při výsledku 1:2. Branku Příbrami trefil Tomáš Wágner.

Dohrávané utkání s rezervou Slavie nepustilo do hry dobře hrajícího Zeronika, který hostuje ze Slavie. Do hry se vrátil naopak Jaku Jerábek a po dobrých výkonech šel do základu i Emmanuel Anih. První střela Adama Petráka gólmana neohrozila, rána Aniha zas šla mimo tyče. V 10. minutě zatrnulo domácímu publiku, když Šmiga zranil skluzem brankáře Melichara. Ten atak naštěstí ustál a po ošetření se mohlo pokračovat. Ve 23. minutě zahrozil slávistický Hájek, jeho rána šla těsně nad branku. 

Na tribunách to zahučelo až při zablokované šanci Dominika Maška a následných nůžkách z kopačky Tomáše Wágnera. Dobře vypadala i rána Fišla, kterou brankář vyrazil na roh. V nastaveném čase zaskočili naši obranu hosté. Bombu z dálky z kopačky Šuberta nestačil Martin Melichar vytlačit a míč se zastavil až v síti - 0:1. Náš tým z následné akce nepropálil houštinu těl před brankou, do kabin jsme tak putovali s jednobrankovou ztrátou.

Po změně stran se dlouho čekalo na šance, nedařilo se nám protlačit před bránu hostů. Když v 73 navíc dostali Slávisté možnost kopat penaltu, kterou proměnil Singhateh, vypadalo to s námi zle. V 75. minutě snížil se štěstím Tomáš Wágner a zůstali jsme stále ve hře. Blízko vyrovnání byl Felix Čejka, jenže jeho dělovku zblokovali obránci na roh. V nastaveném čase se nic nezměnilo a kýžené vyrovnání už nepřišlo.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis