FK PŘÍBRAM
02.05.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 22. kolo
1:2
Příbram vs. Slavia B
Online
Branky: 75. Wágner - 45. Šubert, 73. Singhateh
Žluté karty: Fišl, Stropek - Šmiga, Hájek, Pech
Rozhodčí: Rouček - Slavíček, Arnošt
Příbram:

Melichar – Čejka, Stropek, Fišl - Langhamer (89. Šimáček), Jeřábek, Petrák (89. Jahic), Mašek (60. Antwi), Vokřínek (69. Švestka) – Wágner, Anih (69. El Sheikh)

Slavia B:

Dvořák – Kričfaluši, Konečný, Šubert, Kopáček – Šmiga (42. A. Pudil), Bořil, Labík, Pech – Singhateh, D. Hájek.

Naděje na špičku tabulky oddálila porážka v dohrávce

Zdeněk Brož

Poslední tým tabulky béčko Slavie nám sebralo tři body u Litavky při výsledku 1:2. Branku Příbrami trefil Tomáš Wágner.

Dohrávané utkání s rezervou Slavie nepustilo do hry dobře hrajícího Zeronika, který hostuje ze Slavie. Do hry se vrátil naopak Jaku Jerábek a po dobrých výkonech šel do základu i Emmanuel Anih. První střela Adama Petráka gólmana neohrozila, rána Aniha zas šla mimo tyče. V 10. minutě zatrnulo domácímu publiku, když Šmiga zranil skluzem brankáře Melichara. Ten atak naštěstí ustál a po ošetření se mohlo pokračovat. Ve 23. minutě zahrozil slávistický Hájek, jeho rána šla těsně nad branku. 

Na tribunách to zahučelo až při zablokované šanci Dominika Maška a následných nůžkách z kopačky Tomáše Wágnera. Dobře vypadala i rána Fišla, kterou brankář vyrazil na roh. V nastaveném čase zaskočili naši obranu hosté. Bombu z dálky z kopačky Šuberta nestačil Martin Melichar vytlačit a míč se zastavil až v síti - 0:1. Náš tým z následné akce nepropálil houštinu těl před brankou, do kabin jsme tak putovali s jednobrankovou ztrátou.

Po změně stran se dlouho čekalo na šance, nedařilo se nám protlačit před bránu hostů. Když v 73 navíc dostali Slávisté možnost kopat penaltu, kterou proměnil Singhateh, vypadalo to s námi zle. V 75. minutě snížil se štěstím Tomáš Wágner a zůstali jsme stále ve hře. Blízko vyrovnání byl Felix Čejka, jenže jeho dělovku zblokovali obránci na roh. V nastaveném čase se nic nezměnilo a kýžené vyrovnání už nepřišlo.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School