FK PŘÍBRAM
19.04.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 23. kolo
2:1
Třinec vs. Příbram
Online
Branky: 31. Straňák, 38. Holík - 81. Wágner
Žluté karty: Foltyn, Omasta - Fišl, Wágner, Jeřábek, Antwi
Rozhodčí: Kvítek - Kříž, Černoevič
Diváci: 215
Třinec:

Adamuška – Brak, Foltyn, Holík, Hrdlička (52. Samiec), Jursa, Juřena, Machuča (82. Kania), Omasta, Straňák (75. Gembický), Turyna (52. Slaninka)

Příbram:

Melichar – Dudl (86. Antwi), Fišl, Stropek, Vokřínek (90. Mašek) - Langhamer (68. Anih), Jeřábek, Petrák, Šimáček (46. El Sheikh) - Wágner, Zeronik (86. Jahić)

Třinec rozhodl do poločasu

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Na dvě branky z úvodního poločasu dokázala Příbram po změně stran reagovat zásluhou kapitána Tomáše Wágnera pouze jednou a z Třince se vrací bez bodového zisku.

Příbram po odloženém utkání se rezervou Slavie čekalo první z dvojice venkovních utkání na půdě sestupem ohroženého Třince. Soupeř v týdnu provedl změnu v trenérském realizačním týmu a mezi novými tvářemi se objevil i bývalý příbramský trenér David Vavruška.

Domácí vstoupili do utkání lépe a proti vedoucímu týmu soutěže drželi častěji míč na svých kopačkách. Do první zajímavé pozice se dostal střílející Machuča, který však mířil vedle. Na druhé straně hlavou prověřil pozornost brankáře hlavou Wágner. Velké varování dostala příbramské defenziva v 18. minutě a jen štěstí ji uchránilo od kapitulace. Domácí Třinec i nadále pokračoval v lepším výkonu a půlhodině hry se dostal zásluhou Straňáka do vedení. Ještě lépe na tom byli třinečtí ve 38. minutě, kdy jejich vedení zvýšil Holík.

Ve druhém poločase si domácí celkem v pohodě hlídali své vedení a dovolili Příbrami v 81. minutě pouze korigovat zásluhou třinácté letošní branky kapitána Tomáše Wágnera. Více toho už zelenočerní do závěrečného hvizdu nestihli a před pondělním utkáním s béčkem Olomouce přišli o vedení v tabulce.

Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School