FK PŘÍBRAM
24.04.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 24. kolo
4:1
Olomouc B vs. Příbram
Online
Branky: 8., 40. Kramář, 22. Slaměna, 63. Vaněček - 62. Čejka
Žluté karty: Jeřábek, Schindler
Rozhodčí: Kotala - Mikeska, Žurovec
Diváci: 253

Olomouc rozhodla do přestávky

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Špatný první poločas rozhodl o jednoznačné příbramské prohře s rezervou Sigmy Olomouc.

Pondělní dohrávka proti sobě postavila zachraňující se domácí proti našim barvám, které chtěly 3 body v boji o čelo tabulky. Jenže poslední zápas venku jsme nezvládli a tak jsme potřebovali i reparát za Třinec. Jenže ten se vůbec nekonal. Tedy nebylo by to tak zlé, kdyby se v úvodu povedlo Jakobovi Zeronikovi proměnit šance. Brzo poté totiž zahrozili domácí a rovnou gólově Kramářem. Ve 22. minutě bylo ještě hůř, když se z přímého kopu prosadil Slaměna - 2:0. To byl pro nás šok a nebylo to ještě vše, protože do přestávky se trefil znovu Kramář.

Trenér Dušan Uhrin chtěl hru oživit střídáním. Efekt se dostavil celkem brzo, zlepšená hra týmu a větší tlak přinesly nejen šanci Emmanuela Aniha, ale brzo také branku po centru mladého Nigerijce gól z hlavy Felixe Čejky. Olomouc si snížení nenechala líbit a hned poté skórovala počtvrté a tím utnula jakékoli snahy našich barev o málo pravděpodobný zvrat zápasu.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School