FK PŘÍBRAM
29.04.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
0:3
Příbram vs. Vlašim
Online
Branky: 16. Smejkal, 34. Suchan, 83. Musil
Žluté karty: Čejka, Švestka - Halinský, Křišťan
Rozhodčí: Vokoun - Pfeifer, Cichra
Diváci: 869
Příbram:

Melichar – Čejka, Stropek, Fišl, Vokřínek (86. Jahić) – Mašek (86. Antwi), Langhamer (78. Šimáček), Petrák (86. Švestka), Youssef (46. Anih), Zeronik – Wágner

Vlašim:

Vágner – D. Vala II, Halinský, Nogha, Heppner (60. Musil) – Solomon (86. Janda), Křišťan (86. Vilotić), Suchan (C), Rigo (60. Onije), Horský – Smejkal (72. A. Svoboda).

Hořká premiéra v derby s Vlašimí pro trenéra Krejčího

Zdeněk Brož

První zápas po výměně trenéra jsme hráli s Vlašimí. Branky však střílel jen soupeř a odvezl si z Příbrami vysokou výhru.

Po neúspěšných výsledcích došlo v týdnu ke změně trenéra u našeho týmu. Dušana Uhrina vystřídal domácí Karel Krejčí, které tak čekala sobotní premiéra v derby s Vlašimí. Do zápasu jsme nastoupili s několika změna v základní sestavě, avšak velmi brzy se ujali taktovky zápasu hosté. A bylo brzo také špatně, když se trefil pohotově Smejkal. Našemu týmu v těchto fázích chyběla lepší a rychlejší kombinace před brankou soupeře, i když snaha se upřít nedala.

Ve 34. minutě volala jedna z našich akcí po penaltě, když po ostrém ataku zůstal ve vápně ležet Jakub Zeronik. Jenže hra pokračovala na druhou stranu, kde se dostal k zakončení kapitán hostů Suchan a posunul skóre už na dvoubrankový rozdíl. Na závěr poločasu jsme si udělali dvě dobré možnosti, jenže ani Jan Vokřínek ani Felix Čejka nenašli trik, jak poslat míč skrz obranu a gólmana do branky.

Do druhého poločasu přišel aktivní Emmanuel Anih, rozvířil naši hru a dlouho jsme trápili hosty. Bohužel i v těchto minutách kromě držení míče a kombinační převahy jsme nenašli způsob jak snížit. A když v závěru naše snaha oslabovala, našel si v obraně místo Musil a uzavřel skóre na konečných 0:3.

Fotogalerie
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School