FK PŘÍBRAM
24.08.2022
ČDŽ U 15, 12. kolo
0:2
Táborsko vs. Příbram
Branky: 55. Vondra, 59. Janouch
Žluté karty: Lažek, Zeman
Rozhodčí: Švec - Ryneš, Klimeš
Diváci: 40
Příbram:

Melichar – Schořovský, Sedláček, Hevessy, Mrázek – Tilinger (46. Němeček), Vondra, Živanovič, Laffar (65. Lesák) - Černý ( 68. Duc Ho Sy), Janouch (75. Chán)

U15 - Vítězný vstup do soutěže

Jaroslav Brunclík

První mistrovské utkání jsme odehráli díky dešti v předchozích dnech na UMT Sezimovo Ústí. Soupeřem nám bylo ambiciózní FC Táborsko. Na první utkání to byl těžký soupeř, ale my jsme ho zvládli a patří klukům a celému realizáku poděkování.

První poločas to byl spíše bojovný výkon z obou stran. Utkání se odvíjelo mezi vápny a do šancí se ani jeden soupeř nedostával. Obě mužstva pozorně bránila a soustředila se na to, aby nedostala gól. 

My jsme si o přestávce řekli, že musíme zlepšit kombinaci, více pohybu bez míče a chtít dát branku. Změnili jsme rozestavení a začali jsme soupeře přehrávat. V 55. minutě utkání dostal Tomáš Laffar krásný míč za obranu, utíkal sám na branku a byl faulován těsně před vápnem. K našemu údivu dostal domácí hráč jen žlutou kartu. K trestnému kopu se postavil Daniel Vondra a krásně přes zeď otevřel skóre utkání v náš prospěch. Nám to vlilo sílu do dalšího průběhu utkání, naopak soupeře to trošku srazilo. Hned v 59. minutě jsme zahrávali rohový kop a k odraženému míči na vápně se dostal Pavel Janouch a vyslal dělovku na gólmana domácích. Ten jeho ránu neudržel a zapadla za něj do sítě. Tím jsme se dostali do vedení o dva góly a naší zodpovědnou hrou a týmovým výkonem jsme utkání dovedli do zaslouženého vítězného konce. 

Poděkování zaslouží i rodiče, kteří nás přijeli podpořit. Budeme se těšit na další utkání.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 3.8.2024
Příprava A-tým, přát.
11:00h
FK Arsenal Česká Lípa
FK PŘÍBRAM
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School