FK PŘÍBRAM
29.08.2022
ČDŽ U 15, 13. kolo
6:0
Příbram vs. Admira
Branky: 14., 79. Hevessy, 20., 38. Vondra, 29. Sedláček, 69. Laffar
Rozhodčí: Schořovský - Hosírek, Veselý
Diváci: 60
Příbram:

Melichar – Schořovský, Sedláček, Duc Ho Sy, Mrázek – Tilinger (52. Němeček), Živanovič, Hevessy, Vondra – Laffar, Janouch (52. Chán)

U15 - Vysoká výhra s Admirou

Jaroslav Brunclík

K prvnímu domácímu mistrovskému utkání jsme nastoupili proti Admiře Praha

Po vydatném pátečním dešti bylo hřiště lehce podmáčené, ale regulérní ke hře. Do utkání jsme vstoupili aktivně a ve 14. minutě po kombinaci na pravé straně a centrovaném míči Tomášem Schořovským se prosadil Denis Hevessy. Hned ve 20. minutě vystřelil ve vápně Pavel Janouch, brankář neudržel na těžkém terénu míč a Dan Vondra dohrával situaci a odměnou mu byla vstřelená branka. Ve 29. minutě jsme z levé strany zahrávali Tomášem Schořovským standartní situaci a z té se prosadil Jakub Sedláček. Další branka padla ve 38. minutě z rohového kopu. Po dobře provedeném a nacvičeném signálu vsítil branku aktivní kapitán mužstva Dan Vondra a zvýšil do poločasu na 4:0 v náš prospěch.

Druhý poločas jsme si hlídali výsledek i průběh utkání a snažili se více kombinovat a napadat soupeře už na jejich vápně. V 70. minutě byl odměněn Tomáš Laffar, kdy Dan Vondra vystihl rozehrávku soupeře, připravil šanci pro Tomáše a ten ji s přehledem proměnil. Poslední branku v 79. minutě vstřelil opět aktivní Denis Hevessy, kdy z levé strany vápna krásně obalil míč na zadní tyč soupeře a uzavřel tím skóre utkání na 6:0. Pochvalu zaslouží celé mužstvo i rodiče za jejich podporu.

Hned ve středu zajíždíme k dalšímu utkání do Prahy na Motorlet, kde budeme chtít navázat na naše vítězství a pokračovat v našich výkonech a ještě se v nich zlepšovat.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School