FK PŘÍBRAM
04.09.2022
ČDŽ U 15, 3. kolo
4:1
Příbram vs. Povltavská FA
Branky: 56. Živanovič, 62. Černý, 77. Janouch, 79. Němeček
Žluté karty: Sumarta
Rozhodčí: Souček - Hauser, Doubek
Diváci: 59
Příbram:

Melichar – Schořovský, Sedláček, Duc Ho Sy, Mrázek (79. Chán) - Živanovič, Vondra, Hevessy, Laffar (77. Dvoran) - Janouch, Černý (77. Němeček)

U15 - Zlepšený výkon po přestávce

Jaroslav Brunclík

K domácímu utkání jsme nastoupili v domácím utkání proti soupeři od Vltavy. Čekala nás Povltavská akademie.

Do utkání jsme nevstoupili moc dobře. Padla na nás nervozita z minulého prohraného utkání. Soupeř vůbec nic nepředvedl, jen čekal na naše chyby a nakopával dlouhé míče za obranu, ale i od branky. Náš výkon byl v prvním poločase zbytečně ustrašený a bez sebevědomí. Spousta nepřesných přihrávek, chyběla nám rychlost v práci s míčem, přihrávky dozadu a odvahy 1 vs 1. Soupeř, který čekal na naši chybu, se dočkal ve 27´minutě. Po laciné ztrátě stoperem uprostřed hřiště, běžel soupeř sám na branku. Nám se podařilo soupeře dostihnout, dostat se k míči, ale opět ztratit míč a soupeř už svou šanci proměnil a dostal se do vedení 0:1. Takto skončil i 1.poločas.

Do 2. poločasu jsme vstoupili lépe a bylo otázkou času, kdy vstřelíme branku. Byli jsme trpělivější, hráli více nahoru, kolmo a to nám bylo odměnou. V 56´minutě se uvolnil Tomáš Laffar na straně hřiště a krásným centrem našel Uroše Živanoviče na zadní tyči, který z voleje vyrovnal stav na 1:1. Hned v 62´minutě krásnou průnikovou přihrávkou našel Pavel Janouch opět aktivního Uroše Živanoviče. Ten zpětnou přihrávkou našel Kubu Černého, který nás svojí brankou poslal do vedení 2:1. V 76´minutě po střele z vápna Pavlem Janouchem jsme odskočili o dva góly, stav 3:1. Poslední branku po pěkné kombinaci ve vápně a hezkém uvolnění Josefem Němečkem uzavřeli skóre utkání na 4:1 v náš prospěch. Děkuji klukům za bojovnost, zlepšení výkonu v druhém poločasu. Odměnou nám bylo zasloužené vítězství. Děkujeme za podporu divákům a rodičům. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School