FK PŘÍBRAM
04.09.2022
ČDŽ U 15, 3. kolo
4:1
Příbram vs. Povltavská FA
Branky: 56. Živanovič, 62. Černý, 77. Janouch, 79. Němeček
Žluté karty: Sumarta
Rozhodčí: Souček - Hauser, Doubek
Diváci: 59
Příbram:

Melichar – Schořovský, Sedláček, Duc Ho Sy, Mrázek (79. Chán) - Živanovič, Vondra, Hevessy, Laffar (77. Dvoran) - Janouch, Černý (77. Němeček)

U15 - Zlepšený výkon po přestávce

Jaroslav Brunclík

K domácímu utkání jsme nastoupili v domácím utkání proti soupeři od Vltavy. Čekala nás Povltavská akademie.

Do utkání jsme nevstoupili moc dobře. Padla na nás nervozita z minulého prohraného utkání. Soupeř vůbec nic nepředvedl, jen čekal na naše chyby a nakopával dlouhé míče za obranu, ale i od branky. Náš výkon byl v prvním poločase zbytečně ustrašený a bez sebevědomí. Spousta nepřesných přihrávek, chyběla nám rychlost v práci s míčem, přihrávky dozadu a odvahy 1 vs 1. Soupeř, který čekal na naši chybu, se dočkal ve 27´minutě. Po laciné ztrátě stoperem uprostřed hřiště, běžel soupeř sám na branku. Nám se podařilo soupeře dostihnout, dostat se k míči, ale opět ztratit míč a soupeř už svou šanci proměnil a dostal se do vedení 0:1. Takto skončil i 1.poločas.

Do 2. poločasu jsme vstoupili lépe a bylo otázkou času, kdy vstřelíme branku. Byli jsme trpělivější, hráli více nahoru, kolmo a to nám bylo odměnou. V 56´minutě se uvolnil Tomáš Laffar na straně hřiště a krásným centrem našel Uroše Živanoviče na zadní tyči, který z voleje vyrovnal stav na 1:1. Hned v 62´minutě krásnou průnikovou přihrávkou našel Pavel Janouch opět aktivního Uroše Živanoviče. Ten zpětnou přihrávkou našel Kubu Černého, který nás svojí brankou poslal do vedení 2:1. V 76´minutě po střele z vápna Pavlem Janouchem jsme odskočili o dva góly, stav 3:1. Poslední branku po pěkné kombinaci ve vápně a hezkém uvolnění Josefem Němečkem uzavřeli skóre utkání na 4:1 v náš prospěch. Děkuji klukům za bojovnost, zlepšení výkonu v druhém poločasu. Odměnou nám bylo zasloužené vítězství. Děkujeme za podporu divákům a rodičům. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School