FK PŘÍBRAM
24.10.2022
ČDŽ U 15, 10. kolo
0:2
Vlašim vs. Příbram
Branky: 36. Vondra, 60. Janouch
Rozhodčí: Budil - Šonský, Smrčka
Příbram:

Melichar – Schořovský (70. Dvoran), Sedláček, Lesák, Duc Ho Sy (70. Žalud) - Živanovič (66. Studený), Vondra, Hevessy (72. Smola), Janouch – Černý (50. Němeček), Laffar (72. Tilinger )

U15 - Výhra ve Vlašimi

Jaroslav Brunclík

Další mistrovské utkání jsme odehráli na UMT ve Vlašimi.

Hráli jsme se soupeřem, který dobře brání a moc branek nedostává. Domácí se soustředili více na organizovanou obranu, než na útok. Hrozili pouze z ojedinělých protiútoků. První poločas jsme hráli rychle, přesně, kombinačně, jenom nám chyběla lepší finální fáze. Vyprodukovali jsme spousty střel, ale z větší vzdálenosti. Ujala se až krásná střela z vápna, kterou vypustil Dan Vondra a tím jsme se v 36. minutě dostali do vedení. Do konce poločasu se již nic nestalo.

Druhý poločas jsme chtěli odehrát stejně, vstřelit uklidňující branku dříve, abychom mohli hrát více v klidu a využít celého kádru. To se nám povedlo po zachycení přihrávky uprostřed hřiště, Pepča Němeček vysunul kolmicí do šance Pavla Janoucha, který se v těchto situacích nemýlí. Vedli jsme 0:2 a zaslouženě dovedli vítězství do konce utkání. 

Děkujeme rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School