FK PŘÍBRAM
18.09.2022
ČDŽ U 14, 5. kolo
4:1
Příbram vs. Petřín Plzeň
Branky: 2., 27., 60. Laňka, 17. Schneider - 29. Javorský
Žluté karty: Mottl
Rozhodčí: Souček - Soukup, Hauser
Diváci: 81
Příbram:

Bezouška - Zelenka (41. Šinágl), Garlík, Šťástka, Lantora - Frank (70. Budín), Ngo, Jager (41. Vondra), Schneider (55. Bartík) - Soběslav, Laňka

U14 - Výhra nad Petřínem

Jiří Smola

Vzhledem k vydatným dešťovým srážkám v průběhu celého týdne, se utkání odehrálo na UMT a to za proměnlivého „aprílového“ počasí.

Nás, ale více trápily různé zdravotní komplikace, kterými si v posledních dnech prošla až polovina našich hráčů. Tréninkový a přípravný proces tedy nebyl podle našich představ, ale nakonec jsme se dokázali dát nějak do kupy.

Utkání z našeho pohledu začalo dobře, protože hned první naše útočné snažení skončilo v síti soupeře. Po celý první poločas jsme měli mírnou převahu, ale hra plná nepřesností a povětšině nevynucených chyb není to, čím bychom se chtěli prezentovat. Kluci dokázali vstřelit tři branky, ale kontrola míče, kombinace či práce s prostorem nás v posledních zápasech zrovna nezdobí.

Ani druhé dějství moc změn v našem herním projevu nepřineslo, chtěli jsme sice zrychlit hru, více držet míč na zemi, kombinovat a hlavně lépe využívat volný prostor, nicméně moc z toho se nám nedařilo. Přišel ještě jeden gólový úspěch, ale nějaké to „pokoukáníčko“ to zrovna nebylo. Nutno také dodat, že s ohledem na již zmíněný zdravotní stav kluků v průběhu týdne, nebylo pro spoustu z nich vůbec jednoduché zápas zvládnout. 

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School