FK PŘÍBRAM
25.09.2022
ČDŽ U 14, 6. kolo
1:4
Benešov vs. Příbram
Branky: 71. Samko - 70., 77. Soběslav, 26. Jager, 66. Laňka
Žluté karty: Kliment - Laňka
Rozhodčí: Kramný - Procházka, Chmelař
Příbram:

Beran - Zelenka, Garlík, Šťástka, Lantora – Frank (55. Šinágl), Ngo, Jager (73. Bezouška), Schneider (65. Bartík) – Soběslav, Laňka (73. Vondra)

U14 - Výhra v Benešově

Jiří Smola

V dalším utkání jsme poměřili síly s domácími hráči SK Benešov.

Velmi dobře vedeným a připraveným týmem, který po celý zápas působil velmi koncentrovaně, a hlavně stále chtěl hrát „fotbal“.

Začalo se v solidním tempu, hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale na vyložené brankové příležitosti se muselo chvíli počkat. Byli to prvně domácí, kteří z rychlého kontru nebezpečně zahrozili, ale v tomto důležitém momentu náš brankář dokázal tým podržet. A tak přišla naše chvíle, kdy kluci důsledně dohrávali útočnou akci a snad až třetí nebo čtvrtou prudkou dorážkou otevřeli skóre zápasu. Utkání bylo i dále velmi vyrovnané, bojovné, ale vzniklé gólové příležitosti ani jeden tým nedokázal proměňovat. Až poslední divoká čtvrthodinka přinesla další čtyři branky. Tři z nich vstřelili naši útočníci, a proto z Benešova vezeme vítězství, které je svým výsledkem vůči domácím snad až příliš kruté.

Pro nás je cenné, že i když se v určité fázi utkání herně třeba tolik nedaří, dokážeme se semknout a celý tým svou bojovností utkání zvládnout.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School