FK PŘÍBRAM
30.09.2022
ČDŽ U 14, 15. kolo
1:2
Příbram vs. SKP Č. Budějovice
Branky: 22. Laňka - 21. Dejmal, 40. Šíma
Žluté karty: Zelenka, Soběslav
Rozhodčí: Kvítek - Slavíček, Novák
Příbram:

Bezouška - Zelenka, Garlík, Šťástka, Šinágl – Frank, Jager (41. Budín), Soběslav, Schneider – Laňka, Bartík (53. Vondra)

U14 - První porážka v sezóně

Jiří Smola

Českobudějovické SKP nám připravilo nemilé překvapení a v Příbrami dokázalo „vytěžit“ všechny tři body.

Před zápasem jsme si připomínali, jak je důležité do utkání vstoupit aktivně. Hlavně jsme chtěli dokázat rychlou a kombinační hrou kontrolovat průběh utkání již od úvodních minut. Nic z toho se nám, ale bohužel nepodařilo, a tak jsme navázali na v poslední době trápící nás herní pojetí, kdy nehrajeme týmově, někteří kluci hrají zbytečně jen na sebe a výsledek…

Dvacátá minuta, první protiútok hostů, zpětná přihrávka a 0:1. Rozehrávka ze středového kruhu, kolmá přihrávka, zakončení a je to 1:1. Poté máme několik šancí, ovšem žádnou z nich trestuhodně nevyužijeme a přichází nastavení prvního poločasu, laciná ztráta ve středu pole, ojedinělý kontr hostů, trestný kop, dorážka a máme poločasové skóre 1:2.

Druhý poločas, samozřejmě, snažíme se to otočit, několik málo šancí, které máme, ale nedokážeme proměnit. Určitě většině kluků nelze upřít velké úsilí a snahu změnit vývoj utkání, ale tentokrát naše hra byla bez nápadu, jiskry a chybělo i nějaké to překvapivé řešení. Přichází tedy porážka v domácím prostředí.

Report z tohoto našeho utkání sepisuji po zhlédnutí TV utkání našeho „áčka“ s rezervou Olomouce (5:0) a věřím, že způsob hry, jakým náš první tým smetl „tvarůžky“, bude našim klukům inspirací do další práce.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School