FK PŘÍBRAM
24.10.2022
ČDŽ U 14, 10. kolo
1:9
Vlašim vs. Příbram
Branky: 8. Šimánek - 6., 29., 45. Šťástka, 41., 67. Schneider, 50., 57. Soběslav, 59. Laňka, 70. Jager
Rozhodčí: Budil - Smrčka, Šonský
Příbram:

Bezouška ­– Bartík (41. Jager), Garlík, Šťástka (61.Beran), Zelenka – Vondra (41. Ngo), Lantora, Frank (57.Šinágl), Schneider – Laňka, Budín (41. Soběslav)

U14 - Povedený druhý poločas

Jiří Smola

K dalšímu venkovnímu utkání jsme vycestovali do Vlašimi a nutno dodat, poprvé v sezoně s kompletním kádrem.

Herní minutáž jsme tedy rozdělili na všechny hráče a našim cílem bylo, ostatně jako v každém zápase, působit aktivně již od prvních minut. Tomu tak zdaleka nebylo, dokonce v prvním poločase to vypadalo, že naši kluci jsou ještě duchem v autobusu a naší hře toho mnoho scházelo, hráli jsme pomalu a bez odhodlanosti, natož kvality. Za zmínku stojí jen dva krásné góly našeho stopera, ale jinak bída… A obdržený gól po rohovém kopu, zcela bez jakékoliv snahy „všech“ našich hráčů vůbec jemu zamezit!

V kabině jsme si svoje řekli a také do druhé části hromadným střídáním okysličili naši sestavu. Kluci to vzali za správný konec, hned v úvodních minutách vstřelili rychlé branky a zbytek utkání už měli pod kontrolou. První poločas, ale musí zůstat ponaučením.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School