FK PŘÍBRAM
30.10.2022
ČDŽ U 14, 11. kolo
5:0
Příbram vs. Písek
Branky: 49., 61. Laňka, 54., 58. Soběslav, 68. Ngo
Rozhodčí: Schořovský - Máša, Poláček
Příbram:

Beran ­– Zelenka, Garlík, Šťástka, Lantora (41. Schneider) – Frank (53. Šinágl), Jager, Ngo, Bezouška (62. Vondra) – Laňka (62. Budín), Soběslav

U14 - Rozhodnutí po přestávce

Jiří Smola

V domácím prostředí se odehrálo další soutěžní utkání, a to s týmem FC Písek.

Hosté nám v prvním poločase za velkého přispění jejich kvalitního brankáře nedopřáli žádné gólové radosti. Našim klukům určitě nelze upřít snahu o vstřelení úvodní branky, ale při řešení herních situací nám vždy něco chybělo. Určitě více pohybu do nabídky, rozhodně účelnější práce s prostorem, zejména využívání celé šířky hřiště, křídelních prostorů, a hlavně taky vůbec „nemluvíme“. Kluci z Písku, ač většina z nich byla drobného vzrůstu, byli velmi šikovní a k častějšímu ohrožení naší svatyně jim chybělo snad více síly, možná i odvahy. První půle tedy bez branek.

Do druhého poločasu jsme chtěli odstranit zmíněné neduhy v naší hře a na soupeře ještě více přitlačit. To se nám víceméně povedlo, ale nutno dodat, že první velkou brankovou příležitost měli v úvodu druhého dějství po skrumáži v našem vápně hosté. Pak, ale následovala dvacetiminutovka, ve které jsme dokázali vstřelit pět branek a tím utkání rozhodli. Ta poslední branka po zpětné přihrávce a následném slalomovém sólu našeho záložníka, byla opravdu pochoutková.

Je také dobře, že kluci určité úseky zápasu, ve kterých se nám herně zrovna příliš nedaří, dokážou svou bojovností a odhodlaností zvládnout a herní nezdar tak překonat.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School