FK PŘÍBRAM
14.11.2022
ČDŽ U 14, 2. kolo
3:7
Hořovice vs. Příbram
Branky: 40., 51. Netrval, 67. Hadraba - 6. Laňka, 9., 76. Soběslav, 17. Lantora, 35. Ngo, 56. Garlík, 73. Schneider
Rozhodčí: Pixa - Kareš, Franc
Příbram:

Beran ­– Bartík, Garlík, Bezouška, Šinágl (41. Vondra) – Zelenka (41. Budín), Ngo, Schneider, Lantora – Laňka (64. Frank), Soběslav

U14 - Výhra v Hořovicích

Jiří Smola

K poslednímu soutěžnímu utkání letošního roku jsme vyrazili do nedalekých Hořovic

Začali jsme aktivně a vysoké napadání rozehrávky domácích nám přineslo sérii rohových kopů. Právě po jednom z nich skončil míč až v síti za domácím brankářem. Dále se pokračovalo v podobném duchu a po necelých dvaceti minutách svítilo na časomíře skóre 3:0 v náš prospěch.

Tím, ale skončilo z naší strany vše, co by sneslo nějaké to měřítko. Naše hra byla velmi pomalá a plná nepřesností. Útočné snažení nám nejčastěji přerušoval zvednutý praporek čárového rozhodčího, který naše útočníky snad desetkrát přistihl v postavení mimo hru. A aby toho nebylo málo, tak ještě v poslední minutě špatně načasované vyběhnutí našeho brankáře umožnilo soupeři lacině skórovat.

V kabině se rušně debatovalo, byla shoda, že takto tedy dále ne. Věřili jsme, že do druhého dějství vlétneme daleko odhodlaněji a kombinační hrou dokážeme lépe kontrolovat průběh hry.

Druhý poločas, nejenže nepřinesl zlepšení, ale dokonce si myslím, že to byla z naší strany „totální plácaná“, kterou už snad nikdy předvádět nebudeme. Možná výsledek 7:3 nevypadá až tak tragicky, ale nastavené zrcadlo posledních našich výkonů, budiž nám všem poučením do další práce.

Děkujeme všem rodičům za velkou podporu v celé podzimní části soutěže. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School