FK PŘÍBRAM
14.11.2022
ČDŽ U 14, 2. kolo
3:7
Hořovice vs. Příbram
Branky: 40., 51. Netrval, 67. Hadraba - 6. Laňka, 9., 76. Soběslav, 17. Lantora, 35. Ngo, 56. Garlík, 73. Schneider
Rozhodčí: Pixa - Kareš, Franc
Příbram:

Beran ­– Bartík, Garlík, Bezouška, Šinágl (41. Vondra) – Zelenka (41. Budín), Ngo, Schneider, Lantora – Laňka (64. Frank), Soběslav

U14 - Výhra v Hořovicích

Jiří Smola

K poslednímu soutěžnímu utkání letošního roku jsme vyrazili do nedalekých Hořovic

Začali jsme aktivně a vysoké napadání rozehrávky domácích nám přineslo sérii rohových kopů. Právě po jednom z nich skončil míč až v síti za domácím brankářem. Dále se pokračovalo v podobném duchu a po necelých dvaceti minutách svítilo na časomíře skóre 3:0 v náš prospěch.

Tím, ale skončilo z naší strany vše, co by sneslo nějaké to měřítko. Naše hra byla velmi pomalá a plná nepřesností. Útočné snažení nám nejčastěji přerušoval zvednutý praporek čárového rozhodčího, který naše útočníky snad desetkrát přistihl v postavení mimo hru. A aby toho nebylo málo, tak ještě v poslední minutě špatně načasované vyběhnutí našeho brankáře umožnilo soupeři lacině skórovat.

V kabině se rušně debatovalo, byla shoda, že takto tedy dále ne. Věřili jsme, že do druhého dějství vlétneme daleko odhodlaněji a kombinační hrou dokážeme lépe kontrolovat průběh hry.

Druhý poločas, nejenže nepřinesl zlepšení, ale dokonce si myslím, že to byla z naší strany „totální plácaná“, kterou už snad nikdy předvádět nebudeme. Možná výsledek 7:3 nevypadá až tak tragicky, ale nastavené zrcadlo posledních našich výkonů, budiž nám všem poučením do další práce.

Děkujeme všem rodičům za velkou podporu v celé podzimní části soutěže. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School