FK PŘÍBRAM
12.05.2023
ČDŽ U 14, 30. kolo
3:1
SKP Č. Budějovice vs. Příbram
Branky: 13. Aubrecht, 25. Udatný, 71. Beránek - 56. Šťástka
Rozhodčí: Ryneš - Ondra, Juráň
Příbram:

Beran – Bartík, Bezouška, Garlík (71. Vondra), Zelenka – Lantora, Soběslav, Ngo, Jager – Budín (55. Šinágl), Šťástka

U14 - Porážka v Českých Budějovicích

Jiří Smola

Netradičně v úterý jsme vyrazili do Českých Budějovic k dohrávce mistrovského utkání s místním týmem SKP. A nutno přiznat, že vůbec to nebyl povedený „výlet“.

V našem prvním vzájemném střetnutí v Příbrami dokázal soupeř plně bodovat, a tak jsme měli o motivaci postaráno a bylo tedy co vracet.

Domácí pořadatelé si nedělali žádnou starost se zastřižením hrací plochy a již před výkopem bylo jasné, že nás čeká těžký boj ve „vysoké trávě“. Jasně, podmínky byly pro oba týmy stejné. Nicméně domácí se s tím zjevně popasovali lépe.

Od prvních minut jsme byli aktivnější, hrálo se převážně před brankou SKP, ale finální fáze se nám už tolik nedařila. Ne a ne to tam padnout. Ojedinělá návštěva domácích na naší polovině, naše nedůslednost, šťastný centr nebo střela a míč zaplachtí do růžku naší svatyně 0:1. Soupeř hrál velmi organizovaně a moc gólovek nám neumožnil. Prali jsme se, hnali za vyrovnáním, ale opět až příliš laciná chyba v naší rozehrávce, soupeřův důraz a máme stav 0:2.

Do druhého poločasu kluci vlétli s evidentní touhou otočit vývoj utkání a zatlačili soupeře do jejich vápna, ale odhodlaně hrající domácí hráči nám toho opět opravdu moc nedovolovali. Konečně vstřelit branku se nám podařilo až prudkou střelou z přímého kopu. Pokračovali jsme ve snaze minimálně o vyrovnání, ale nakonec to byl soupeř, kdo z rychlého protiútoku rozvlnil síť a stanovil tak konečný účet utkání 1:3 v náš neprospěch.

Odplatu v bojovném utkání na „louce“ jsme dobře nezvládli. Rozhodně se kluci nedali zadarmo, ale herně to určitě mohlo a mělo být z naší strany kvalitnější a asi i chytřejší. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School