FK PŘÍBRAM
21.09.2008
I.Celostátní liga U 19, 7. kolo
0:0
Slavia vs. Příbram
Rozhodčí: Makovička- Brejník, Hlavnička
Diváci: 90
Slavia: Valeš - Hyčka, Běloušek, Kolařík, Palko - Vaněk, Rejka, Hanousek, Štefan - Přeučil, Vyhnal
Příbram: Krejčí - Doležal, Majer, Kukla, Petrla - Dvořák (80. König), Wágner M., Pazderník, Vůch (55. Šubert) - Wágner T., Haas (66. Hájek)

7.kolo Slavia Praha- 1.FK Příbram 0:0

David Vavruška

Ligový dorost konečně zabral i při utkání venku a přivezl bod z horké půdy Slavie
Do utkání vstoupila lépe domácí Slavia a dostala náš tým pod tlak. Naše mužstvo začalo utkání v duchu předchozích zápasů venku, to znamená se zbytečně velkým respektem. Soupeř hrál ve větším pohybu, vycházela mu kombinace a naše mužstvo se velmi složitě dostávalo v prvním poločase z vlastní poloviny. A přišly i dvě veliké šance domácích. V 18.minutě zahrával trestný kop z hranice pokutového území Vyhnal, ale jeho krásnou střelu do šibenice vyrazil Krejčí na roh. Hned za dvě minuty prošel centr zprava celou naší obranou na druhou stranu pokutového území a stejný hráč trefil břevno hostující branky. Ve 37.minutě nastal po rohovém kopu Slavie závar před naší brankou a Vůch vykopl z brankové čáry míč směřující za již překonaného Krejčího. Do výčtu šancí soupeře se vešla i obrovská šance hostí. Ve 27.minutě hlavičkoval po akci Doležala a Dvořáka Tomáš Wágner a míč směřující za domácím brankářem již do branky vykopl z brankové čáry domácí Hyčka. Do druhého poločasu se naše mužstvo poučilo a po obrovské bouřce v kabině zvýšilo obrátky a hlavně si přineslo na hřiště i odvahu a větší bojovnost. Poslední opravdu vážnou hrozbu si domácí Slavia schovala hned na 47.minutu. Po trestném kopu od autové čáry vyskočil nejvýše hostující Majer a trefil hlavou tyč vlastní branky. Potom se začalo hrát nahoru dolů, vyhrát se rozhodla konečně i Příbram, hra se otevřela a hrál se do konce utkání dobrý fotbal. Branku tentokrát nedal ani jeden ze soupeřů a tak si náš dorost odvezl z pražské Slavie první plusový bod z utkání venku. Trenér David Vavruška: "Jsem hrubě nespokojen s tím, co předvádíme při zápasech venku. Jsme zbabělí, chybí nám sebevědomí a nejde vůbec o fotbalovou kvalitu, se kterou bychom se s každým soupeřem poprali, ale o psychiku hráčů. Naše výkony venku jsou trapné. Zřejmě budu muset přitlačit na vedení klubu aby, nám pro tento ročník dorostenecké ligy posílal na hřiště soupeřů psychologa. Jestli mohu být s něčím spokojen, tak částečně s výkonem ve druhém poločase a samozřejmě s bodem. Můžeme být rádi, že nás tentokrát soupeř za naši pasivitu nepotrestal."
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School