FK PŘÍBRAM
12.03.2023
ČDŽ U 15, 29. kolo
1:1
Příbram vs. Motorlet
Branky: 67. Schořovský - 24. Vosička
Žluté karty: Šámal
Rozhodčí: Soukup - Žáček, Stočes
Příbram:

Ho Sy Duc – Schořovský, Sedláček, Šťástka – Studený (41. Lesák), Živanovič, Vondra, Hevessy, Janouch – Černý (67. Němeček), Mrázek (41. Laňka)

U15 - Remíza s Motorletem

Jaroslav Brunclík

Po dlouhé zimní přestávce a odloženém zápasu v Českých Budějovicích, jsme se těšili na první mistrovské utkání v jarní sezóně.

Čekal nás soupeř z Prahy - Motorlet, jeden ze dvou, který nás dokázal porazit. Měli jsme jim co vracet. Soupeř minule porazil jednoznačně první tým soutěže, takže přijel správně sebevědomý. Utkání jsme hráli na naší UMT, která je hodně rychlá a tomu jsme chtěli přizpůsobit naši hru. Chtěli jsme hrát aktivně a dominovat na míči. Bohužel se nám hra první poločas tolik nedařila. Málo sebevědomí, pomalu jsme otáčeli hru, hodně dlouhých míčů od stoperů, nepřesná kombinace, neměli jsme druhé míče. Bylo to takové opatrné utkání.

Soupeř hrál vcelku dobře a po rohovém kopu se dostal k odraženému míči na vápně. Nám bohužel dlouho trvalo, než proti němu někdo vystoupil, takže měl dostatek času si míč zpracovat, zamířit a přesnou střelou k tyči poslat soupeře do vedení. Tímto skórem se první poločas dohrál.

Do druhého poločasu jsme přeskupili řady, udělali dvě střídání. Najednou se hra úplně obrátila a soupeře jsme zamkli na jejich polovině. Hráli jsme více po stranách, více kombinovali a přišla spousta centrů. Po jednom z nich zavřel správně zadní tyč Tomáš Schořovský a tečovanou střelou zaslouženě vyrovnal. Stále jsme se snažili o vyrovnání, ale bohužel už vše soupeř ubránil. Za druhý poločas zaslouží mužstvo pochvalu. Druhý poločas hráli š hráči z mladší kategorie a i ti zaslouží velkou pochvalu. Máme stále na čem pracovat a jdeme za svým cílem a to je vyhrát tuto soutěž. Děkujeme rodičům a fanouškům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School