FK PŘÍBRAM
24.04.2023
ČDŽ U 15, 21. kolo
2:0
Příbram vs. Benešov
Branky: 4. Sedláček, 34. Janouch
Žluté karty: Mrázek
Rozhodčí: Schořovský - Veselý, Kácha
Příbram:

Duc Ho Sy – Schořovský, Sedláček, Hevessy – Studený (63. Žalud), Vondra, Laffar, Janouch – Tilinger (53. Němeček), Černý (63. Dvoran), Mrázek (68. Chán)

U15 - Výhra s Benešovem

Jaroslav Brunclík

Další utkání mistrovské jsme sehráli na domácím stadionu s týmem Benešova.

Přivítali jsme SK Benešov na travnatém hřišti. I pro nás to byla událost a také jsme k tomu tak přistoupili. Hráli jsme s nadšením a nátlakovou hrou jsme se snažili rozhodnout utkání hned na začátku. 

V 1. minutě se dostal do velké šance Pavel Janouch, který zůstal na zadní tyči sám. Překonal brankáře, ale z prázdné branky vykopl na poslední chvíli hráč soupeře z brankové čáry míč směřující do branky. Pokračovali jsme v naší hře a ve 4. minutě se dostali do vedení. Po standardní situaci se dostal k odraženému míči Tomáš Laffar. Ten neváhal a ze 20 metrů trefil krásnou střelou břevno branky. K odraženému míči se dostal nejrychleji Jakub Sedláček a hlavou překonal brankáře soupeře a poslal nás do vedení 1:0. Dále se hra odehrávala na polovině soupeře, ale bohužel jsme navýšili vedení až po dobře rozehraném rohovém kopu ve 34. minutě. Na zadní tyči vyskočil nejvýše Jakub Sedláček, brankář jeho hlavičku vyrazil a po dvou dorážkách nakonec dopravil do branky míč Pavel Janouch a poslal nás do vedení 2:0. Do konce poločasu se už nic podstatného nestalo.

Do druhého poločasu jsme chtěli vedení navýšit, ale po žádné akci se nám to už bohužel nepovedlo. Do hry se zapojili všichni naši hráči a utkání jsme už měli pod kontrolou. Do konce utkání se už stav utkání nezměnil. Musím hráče pochválit hlavně za 1.poločas a jejich přístup k utkání. Když budeme takto nastavení v každém utkání, tak věřím vždy v dobrý výsledek. Děkujeme fanouškům a rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School