FK PŘÍBRAM
01.05.2023
ČDŽ U 15, 22. kolo
0:16
Junior Strakonice vs. Příbram
Branky: Černý 3x, Vondra 3x, Studený 2x, Laffar, Janouch, Živanovič, Chán, Němeček, Sedláček, Tilinger, vlastní
Příbram:

Melichar – Schořovský (41. Žalud), Sedláček, Duc Ho Sy (41. Lesák) - Laffar (41.  Tilinger), Vondra, Živanovič, Janouch – Studený, Němeček, Černý (41. Chán)

U15 - Vysoká výhra ve Strakonicích

Jaroslav Brunclík

V dalším utkání jsme zajížděli do nedalekých Strakonic.

Čekal nás soupeř, který ještě nezískal v soutěži ani bod. Nechtěli jsme soupeře podcenit, i když občas se to klukům v některých situacích stalo. Domácí nastřelili břevno a dvě střely mimo. To je asi vše. První poločas jsme vstřelili 6 branek, kde byl nejvíce aktivní Pavel Janouch.

Do druhého poločasu jsme prostřídali širší kádr a jsem rád, že dokázali, že právem patří do tohoto kádru a s chutí jsme nastříleli tolik branek. Děkujeme rodičům za podporu a budeme se těšit na další zápasy.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School