FK PŘÍBRAM
06.05.2023
ČDŽ U 15, 23. kolo
2:2
Příbram vs. Doubravka
Branky: 35. Černý, 67. Schořovský - 9. Votípka, 43. Kavalíř
Žluté karty: Melichar, Sedláček - Petrovci, Votípka, Toman
Červené karty: 79. Petrovci
Rozhodčí: Kulanda - Radla, Burian
Příbram:

Melichar – Schořovský, Sedláček, Ho Sy Duc (53. Lesák) - Laffar, Živanovič, Vondra, Janouch – Černý, Studený (63. Dvoran), Němeček (41. Mrázek)

U15 - Remíza s Doubravkou

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme přivítali na domácím trávníku soupeře z Doubravky.

Čekal nás soupeř, se kterým se nám nehraje moc dobře a to se potvrdilo. Hned v 9´minutě nás soupeř potrestal, kdy jsme na naší polovině ztratili míč a hosté nás z protiútoku potrestali, prohrávali jsme 0:1. My jsme se snažili kombinovat, ale náš domácí trávník není v top stavu a měli jsme to těžké. V 1. poločase jsme měli situace, kdy jsme mohli vstřelit vyrovnávací branku, ale neřešili jsme ve finále situace tak , jak jsme měli. Vyrovnat se nám podařilo až v 34´minutě po střele Kuby Černého a chybě gólmana hostů – stav 1:1.

Do 2.poločasu jsme chtěli jít do vedení a strhnout vítězství na naši stranu. Bohužel po naší chybě v obraně a přihrávce přes celou šířku hřiště, kdy soupeř zachytil naši přihrávku a nekompromisně zavěsil a opět se dostal do vedení. To byla voda na mlýn soupeře a nám to trošku svazovalo nohy. Poté jsme prostřídali a zjednodušili naši hru. Podařilo se nám už bohužel jen vyrovnat na 2:2 v 67´minutě po krásném centru Kuby Sedláčka a hlavičkou Tomáše Schořovského. Závěr utkání z naší strany byl moc hektický a už se nám bohužel nepovedlo utkání rozhodnout v náš prospěch. Snaha byla, ale kvalita chyběla. Je to pro nás ztráta. Pokusíme se v úterý o nápravu.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School