FK PŘÍBRAM
06.05.2023
ČDŽ U 15, 23. kolo
2:2
Příbram vs. Doubravka
Branky: 35. Černý, 67. Schořovský - 9. Votípka, 43. Kavalíř
Žluté karty: Melichar, Sedláček - Petrovci, Votípka, Toman
Červené karty: 79. Petrovci
Rozhodčí: Kulanda - Radla, Burian
Příbram:

Melichar – Schořovský, Sedláček, Ho Sy Duc (53. Lesák) - Laffar, Živanovič, Vondra, Janouch – Černý, Studený (63. Dvoran), Němeček (41. Mrázek)

U15 - Remíza s Doubravkou

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme přivítali na domácím trávníku soupeře z Doubravky.

Čekal nás soupeř, se kterým se nám nehraje moc dobře a to se potvrdilo. Hned v 9´minutě nás soupeř potrestal, kdy jsme na naší polovině ztratili míč a hosté nás z protiútoku potrestali, prohrávali jsme 0:1. My jsme se snažili kombinovat, ale náš domácí trávník není v top stavu a měli jsme to těžké. V 1. poločase jsme měli situace, kdy jsme mohli vstřelit vyrovnávací branku, ale neřešili jsme ve finále situace tak , jak jsme měli. Vyrovnat se nám podařilo až v 34´minutě po střele Kuby Černého a chybě gólmana hostů – stav 1:1.

Do 2.poločasu jsme chtěli jít do vedení a strhnout vítězství na naši stranu. Bohužel po naší chybě v obraně a přihrávce přes celou šířku hřiště, kdy soupeř zachytil naši přihrávku a nekompromisně zavěsil a opět se dostal do vedení. To byla voda na mlýn soupeře a nám to trošku svazovalo nohy. Poté jsme prostřídali a zjednodušili naši hru. Podařilo se nám už bohužel jen vyrovnat na 2:2 v 67´minutě po krásném centru Kuby Sedláčka a hlavičkou Tomáše Schořovského. Závěr utkání z naší strany byl moc hektický a už se nám bohužel nepovedlo utkání rozhodnout v náš prospěch. Snaha byla, ale kvalita chyběla. Je to pro nás ztráta. Pokusíme se v úterý o nápravu.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis