FK PŘÍBRAM
15.05.2023
ČDŽ U 15, 24. kolo
9:1
Tempo Praha vs. Příbram
Branky: 45., 50., 52. Hodánek, 28. (p) Ondrášek, 36. Smetana, 60. Ingr, 66. Dočkal, 75. Frolík, 79. Škopek - 13. Vondra
Žluté karty: Hodánek
Rozhodčí: Vondráček - Chenko, Krása
Příbram:

Melichar – Schořovský, Sedláček, Šťástka (63. Dvoran) - Jager (55. Němeček), Laffar (63. Studený), Živanovič, Janouch – Mrázek (49. Tilinger), Černý (63. Chán), Vondra

U15 - Vysoká porážka na Tempu

Jaroslav Brunclík

K důležitému utkání jsme odjížděli v sobotu do hlavního města Prahy, kde nám byl za soupeře aspirant na postup FC Tempo Praha. Potvrdilo se, že nás čeká dobře fyzicky připravené mužstvo.

Vstup do utkání jsme měli velmi dobrý, hráli jsme velmi pozorně a ve 12. minutě jsme se dostali po centru Dana Vondry do vedení, kdy centrovaný míč byl lehce tečován soupeřem a zapadl na zadní tyč. Až do 28. minuty jsme hráli pozorně. Bohužel jsme udělali skluz ve vápně, nejlepší hráč domácích Hodánek šikovně upadl a rozhodčí nezaváhal a pískl pokutový kop, kterým domácí vyrovnali na 1:1. Hned v 36. minutě a dlouhém nákopu za naší obranu, kam si naběhl opět domácí hráč (využil ofsajdového postavení), zatáhl míč na brankovou čáru, přihrál pod sebe na neobsazeného hráče a prohrávali jsme 1:2. Musím hráče pochválit za 1. poločas, jak jsme ho zvládli.

Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním se o výsledek porvat. O dalším průběhu rozhodla naše 7 minutová pasáž, kdy nám hráč domácích po našich chybách vstřelil 3 branky a bylo rozhodnuto. Poté domácí opanovali utkání a my naopak úplně vypadli ze hry. Pokusili jsme se prostřídat, ale ani to nepomohlo. Utkání můžeme prohrát a dnes i zaslouženě, ale ne takovýmto způsobem. Hráči si musí uvědomit, že nehrají jen za sebe… Tímto utkáním jsme si zkazili dojem z celého průběhu sezóny. Hráči si musí uvědomit, že ještě není konec, musíme se pokusit urvat body ve středeční dohrávce ve Štěchovicích. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School