FK PŘÍBRAM
25.05.2023
ČDŽ U 15, 26. kolo
1:2
Písek vs. Příbram
Branky: 2. Pták - 32. Černý, 38. Studený
Příbram:

Melichar – Chán (63. Tilinger ), Sedláček, Laffar, Schořovský – Janouch, Vondra (49. Žalud), Živanovič, Mrázek (54. Dvoran) - Černý, Studený (41. Němeček)

U15 - Výhra v Písku

Jaroslav Brunclík

Ve středu jsme zajížděli na předehrávané utkání do nedalekého Písku, kde nám byl za soupeře místní FC.

My jsme chtěli potvrdit domácí vítězství a uhrát 3 body i venku. V utkání jsme nastoupili ve stejném rozestavení. Bohužel domácí nás zaskočili hned rychlou akcí a brzkou brankou ve 2´minutě utkání. Opět naší nedůsledností a chybou jsme inkasovali.

Po této brance jsme převzali otěže utkání a byli lepší. Domácí vyráželi do rychlých protiútoků.

V 15´minutě se ocitl ve velké šanci J. Černý, ale sám před brankářem odmítl vyrovnání. To se nám podařilo až ve 32´´ minutě, po krásné kombinaci, centrem Olivera Chána na zadní tyč, kde si míč zpracoval Lukáš Mrázek a zpětnou přihrávkou vybídl ke skórování Jakuba Černého. Ten tentokrát svoji šanci proměnil a srovnal skóre utkání na 1:1. Hned v 38´minutě po vybojovaném míči na křídle Jakubem Černým a jeho centru, se ocitl v šanci Jakub Sedláček. Všichni čekali střelu, ale Jakub krásně naznačil a přihrávkou pod sebe uvolnil Davida Studeného, který zachoval klid a poslal nás do zaslouženého poločasového vedení 1:2.

Druhý poločas byl pozorný z obou stran. Obě mužstva prostřídala a začaly se objevovat šance v utkání. Musím pochválit všechny střídající naše hráče, že zapadli do rázu utkání a byli jsme stále nebezpeční. Útočné duo Pepa s Adamem se dostávalo do šancí. Adam dvakrát sám před brankářem, Pepča jednou a Dvory také jednou. Bohužel jsme šance neproměnili a tak výsledek se už nezměnil. Vítězství nás potěšilo a bylo zasloužené. Víkend máme volný a budeme se těšit na poslední domácí utkání v této sezóně. Děkujeme rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School