FK PŘÍBRAM
12.03.2023
ČDŽ U 14, 29. kolo
6:3
Příbram vs. Motorlet
Branky: 5., 25., 60. Jager 63. Frank, 65. Ngo, 80. Bartík - 51., 72. Zvoneček, 56. Lagomarsino
Rozhodčí: Žáček - Soukup, Stočes
Příbram:

Beran ­– Zelenka (71. Vondra), Garlík, Bezouška, Lesák (41. Šinágl) – Lantora, Ngo, Soběslav, Jager (78. Bartík) – Laňka (41. Budín), Šťástka (27. Frank)

U14 - Výhra nad Motorletem

Jiří Smola

Prvním soupeřem v odvetné části soutěže nám byl Motorlet Praha. Už podzimní utkání na hřišti soupeře přineslo divoký výsledek a ani tentokrát tomu nebylo jinak.

Zápas naši kluci začali aktivně a už v páté minutě rozvlnili síť za hostujícím brankářem. V průběhu prvního dějství jsme soupeře převážně přehrávali a hra se z velké části odehrávala na jeho polovině. Nicméně z velkého množství brankových příležitostí pouze dvě skončili naším úspěchem.

A tak po změně stran sklapla Csaplárova past. Úvodní minuty druhého poločasu ve znamení naší nekoncentrované hry, bez pohybu a včasného dostupování, přinesly dvě gólové střely hostů. Nutno dodat, velmi laciné branky. Hráče Motorletu to samozřejmě povzbudilo a přidalo na chuti otočit vývoj utkání.

Je velmi cenné, jak se kluci velmi rychle oklepali a jakým způsobem na nepříznivý vývoj zareagovali. Během pěti minut vstřelili tři krásné branky. Najednou jich bylo plné hřiště, kvalitní individuální výkony zejména osy týmu, pěkné kombinace a rychlé protiútoky. Nakonec tedy zasloužené „hokejové“ vítězství.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School