FK PŘÍBRAM
12.03.2023
ČDŽ U 14, 29. kolo
6:3
Příbram vs. Motorlet
Branky: 5., 25., 60. Jager 63. Frank, 65. Ngo, 80. Bartík - 51., 72. Zvoneček, 56. Lagomarsino
Rozhodčí: Žáček - Soukup, Stočes
Příbram:

Beran ­– Zelenka (71. Vondra), Garlík, Bezouška, Lesák (41. Šinágl) – Lantora, Ngo, Soběslav, Jager (78. Bartík) – Laňka (41. Budín), Šťástka (27. Frank)

U14 - Výhra nad Motorletem

Jiří Smola

Prvním soupeřem v odvetné části soutěže nám byl Motorlet Praha. Už podzimní utkání na hřišti soupeře přineslo divoký výsledek a ani tentokrát tomu nebylo jinak.

Zápas naši kluci začali aktivně a už v páté minutě rozvlnili síť za hostujícím brankářem. V průběhu prvního dějství jsme soupeře převážně přehrávali a hra se z velké části odehrávala na jeho polovině. Nicméně z velkého množství brankových příležitostí pouze dvě skončili naším úspěchem.

A tak po změně stran sklapla Csaplárova past. Úvodní minuty druhého poločasu ve znamení naší nekoncentrované hry, bez pohybu a včasného dostupování, přinesly dvě gólové střely hostů. Nutno dodat, velmi laciné branky. Hráče Motorletu to samozřejmě povzbudilo a přidalo na chuti otočit vývoj utkání.

Je velmi cenné, jak se kluci velmi rychle oklepali a jakým způsobem na nepříznivý vývoj zareagovali. Během pěti minut vstřelili tři krásné branky. Najednou jich bylo plné hřiště, kvalitní individuální výkony zejména osy týmu, pěkné kombinace a rychlé protiútoky. Nakonec tedy zasloužené „hokejové“ vítězství.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School