FK PŘÍBRAM
18.05.2023
ČDŽ U 14, 18. kolo
3:5
Povltavská FA vs. Příbram
Branky: 18. Slanec, 20. Petschl, 25. Koudelka - 53., 75., 80. Jager, 30. Grund, 65. Grund
Žluté karty: Chyška
Rozhodčí: Maňas - Hanák, Sliacký
Příbram:

Beran – Bartík, Bezouška, Garlík (41. Šťástka), Šinágl – Lojín (58. Vondra), Lantora, Ngo, Čížek – Grund (41. Jager), Pešík (58. Budín)

U14 - Povedený obrat

Jiří Smola

Ve Štěchovicích nás čekala dohrávka s místní Povltavskou FA.

Pokračujeme ve zhuštěném sledu mistrovských utkání, kdy je potřeba zvládnout režim tří „anglických týdnů. Je škoda, že zrovna v tuto dobu se potýkáme až s neskutečným počtem absencí našich hráčů. Na druhou stranu tím vzniká prostor pro sbírání herních zkušeností šikovných kluků z mladšího ročníku.

Začínáme, chceme kontrolovat míč, kontrolovat hru, jsme aktivní. To se nám celkem daří, ale pouze k domácímu vápnu, tam už není taková kvalita řešení, chybí odvaha, možná síla. Pak tu máme časový úsek mezi osmnáctou a pětadvacátou minutou, naše snad až hloupé chování v obranné fázi a na ukazateli skóre svítí 3:0 pro domácí, šílené. Naštěstí se dokážeme vzpamatovat a po půlhodině hry i my střílíme první branku.

Začal druhý poločas, celkem brzy snižujeme na rozdíl jedné branky a pevně věříme, že tentokrát už dokážeme „otočit“. Domácí po celý zápas rezignují na nějakou tu rozehrávku, vše řeší nákopy, odkopy a čekají na bohužel až často vzniklé brejkové situace. Hrajeme do plných a usilovně se pokoušíme postupnou kombinací soupeře „otevřít“. Nakonec se nám to v poslední čtvrthodině zápasu třikrát podaří a naši kluci tak zaznamenávají cenný obrat z 0:3 na 5:3!

Nebyla to opět žádná „Brazílie“, ale kluci se rozhodně vydali a ten obrat se počítá.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School