FK PŘÍBRAM
06.05.2023
ČDŽ U 14, 23. kolo
10:1
Příbram vs. Doubravka
Branky: 45., 53., 71. Šťástka, 19., 59. Jager, 57., 68. Soběslav, 4. Zelenka, 30. Ngo, 56. Winkler (vl.) - 46. Paul
Žluté karty: Šťástka
Rozhodčí: Kulanda - Radla, Burian
Příbram:

Bezouška – Šinágl, Beran (41. Lesák), Šťástka, Zelenka – Lantora, Soběslav, Garlík, Jager – Budín (41. Bartík), Ngo

U14 - Vysoká domácí výhra

Jiří Smola

V domácím prostředí jsme přivítali plzeňský tým SK SENCO Doubravka.

Bylo to tedy setkání soupeřů z opačných pólů tabulky. Tímto utkáním jsme odstartovali tři „anglické“ týdny, ve kterých sehrajeme během osmnácti dnů šest mistrovských utkání.

Od úvodních minut jsme na soupeře zatlačili a brzy dokázali vstřelit první branku. Přicházelo mnoho dalších brankových příležitostí, ale k dotažení do úspěšného konce, tomu vždy něco chybělo. I tak jsme se v prvním poločase gólově prosadili třikrát. Nemůžu si pomoci, ale musím zmínit, že asi největší překážkou nám bylo při rychlých protiútocích nastavení „kalibrované čáry“, které si vyhodnocoval ve svých těžce zkreslených a nepřesných představách jeden z čárových rozhodčích. Škoda, několikrát tím nesprávně přerušil hru a je smutné, že nepřesnosti v jeho rozhodnutích byly několikametrové!

Druhá půle se našim klukům herně povedla a mnoho pohledných akcí už přineslo odměnu v podobě hezkých vstřelených branek.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School