FK PŘÍBRAM
20.05.2023
ČDŽ U 14, 25. kolo
2:0
Příbram vs. Vlašim
Branky: 66. Hajšman, 80. Ngo (p)
Žluté karty: Štěpina, Kahoun
Rozhodčí: Soukup - Laffarová, Veselý
Příbram:

Bezouška – Novák, Šťástka Š., Grund, Lesák – Lojín (64. Křížek), Soběslav, Ngo, Čížek – Jager (27. Hajšman), Vondra (49. Šťástka M.)

U14 - Výhra s Vlašimí

Jiří Smola

Proti Vlašimi jsme opět sestavili mix tým ročníků 2009 a 2010. Také hosté přijeli v podobném složení, a tak byla možnost poměřit síly bez nějakého toho ostychu.

V posledních zápasech jsme vždy po celkem slušném vstupu do utkání poměrně lacino inkasovali a pak se velmi složitě museli snažit prokousávat k obratu. Takový průběh jsme už nechtěli dopustit, a i směrem dozadu chtěli být tentokrát daleko pozornější.

Po celé utkání kluci mírnou převahou kontrolovali vývoj hry, ale pouze k hostujícímu pokutovému území, pak už chybělo nějaké to chytré řešení, rozdílová věc. Něco málo jsme si vytvořili, ale vždy byl na pravém místě spolehlivý brankář Vlašimi. Až po hodině hry se nám podařilo díky důsledně dohrané situaci doklepnout do sítě vyraženou střelu a konečně se dostat do vedení. Ještě v posledních vteřinách, když soupeř zahrál ve vápně rukou jsme proměněnou penaltou pečetili na konečných 2:0.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School